HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ

HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları olan Play Off’larda ilk iki haftayı puansız kapatan Kafkasspor’un Teknik Direktörü Köksal Demiral, “Bu hafta çok kritik bir maça çıkacağız. 3 puanı aldığımız takdirde yolumuza devam edeceğimiz

Bölgesel Amatör Lig yolunda Play-Off’lara kötü bir başlangıç yapan Kafkasspor, ilk maçında Elmasbahçe’ye, ikinci maçında ise Yenicespor’a mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar yarıştan koptu mu derken, takımın tecrübeli çalıştırıcısı Köksal Demiral yaptığı açıklama ile “Henüz her şey bitmedi, ümidimiz hala var” mesajı verdi.

 

İNANILMAZ BİR MÜCADELE OLACAK

Play-Off gruplarında ilk 2 haftada alınan sonuçların kendilerine yakışmadığını ifade eden Köksal Demiral, “İlk hafta Elmasbahçe ve bu hafta da Yenicespor karşısında mağlup olduk. İlk hafta bireysel hatalar yaptık ve maçı kaybettik. Bu haftada inanılmaz hatalar yaptık. Maçı kazanmak üzereyken olmayacak bir defans hatasıyla maçı kaybettik. Sonuçlara baktığımızda henüz her şey bitmedi. Yenicespor’u yenmemiz halinde lig bizim için yeniden başlayacaktı. Bu hafta çok kritik bir maça çıkacağız. İznikspor grup maçlarında sadece bizi yenemedi. Bu maç inanılmaz bir mücadeleye sahne olacaktır. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız” dedi.

 

HERKESİN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ LAZIM

“Futbolcularımızın artık ayaklarının yere basması gerekiyor” diyerek öğrencilerine de mesaj gönderen deneyimli teknik adam, “Bu kadar taraftar desteği olan bir takım Bursa bölgesinde yok. Bize destek verenleri üzdüğümüz için onlardan özür diliyorum. Kötü oynadığımız için maçlarımızı kaybettik. Ancak futbolun içerisinde bunlar var. Ayrıca Play-Off’larda istediğimiz kadrolar ile sahaya çıkamadık. Sakat ve cezalı oyuncular bizi etkiledi. Bu tür baskılı maçlarda daha istekli ve dikkatli olmalıyız. Biz şampiyon ilan edildik, ama maçlar sahada kazanılır. Biz bunu futbolcularımıza anlatamadık ya da anlamak istemediler. Bundan sonra tüm oyuncularımdan daha özverili olmalarını bekliyorum. Önümüzde 3 maçımız daha var. Sakat oyuncularımın da bu maçlarda kendilerini zorlamalarını istiyorum. Biz yönetimimizin bize sunduğu imkanları iyi değerlendiremedik. Bundan sonra herkesin kendisine çeki düzen vermesi lazım” diye konuştu.

 

3 MAÇI KAZANIRSAK BAL’A ÇIKARIZ

Köksal Demiral, önlerindeki 3 maçı kazandıkları takdirde BAL ligine çıkacaklarını da vurgulayarak şöyle konuştu: “Üzerimizdeki kazanamama baskısını İznikspor’u yenerek üzerimizden atmak istiyoruz. Futbolcularımda üzülüyor, ama bu puan farkını kapatabiliriz. Bu 3 maç bizim kaderimizi belirleyecek. En azından İznikspor maçını kazanıp önümüzü açmak istiyoruz. İznikspor maçının ardından Mesut’un cezası da bitiyor. 3 puanı aldığımız takdirde yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum.”



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07