www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, “Biz yenildik ama rakibimiz de yenildi. Play-Off şansımız devam ediyor ve son ana kadar hedefimizden sapmadan çalışacağız” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 30. Haftasında deplasmanda Giresunspor’a 2-0 mağlup olarak Play-Off hedefini zora sokan İnegölspor’da umutlar tükenmedi. Giresun mağlubiyeti ardından maçsonu açıklamalarında bulunan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, “Söylenecek çok fazla bir şey yok. Gittik, oynadık, yenildik. Önümüzde 4 maç daha var ve bu maçlara konsantre olacağız. Mücadeleye devam edeceğiz. Yapılacak başka bir şey yok. Play-Off şansımız devam ediyor ve son ana kadar hedefimizden sapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz yenildik ama rakibimiz de yenildi. Hiçbir şey bitmiş değil. Ligi hedeflediğimiz yerde bitirmeyi arzuluyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

SARIYER HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Maçın ardından Pazartesi gününü tatil yaparak geçiren temsilcimiz İnegölspor, 31. Haftada İnegöl’de oynanacak Sarıyer antrenmanlarına bu sabah başlayacak olup sakatlıkları devam eden Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Mehmet Can Işık, Berk Baran ve Mümin Aysever’in takımdan ayrı çalışacakları öğrenildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19