HEP AYNI MANZARA

HEP AYNI MANZARA

Cadde ve sokaklarında iş bitmeyen İnegöl’de manzara hiç değişmiyor. Vatandaş kar yağışları başlamadan çamurdan kurtulmak istiyor.

İnegöl’ün cadde ve sokaklarındaki manzara hep aynı. Kazılmış ve öylece bırakılmış sokaklar, vatandaşları da bıktırdı. Kış aylarıyla birlikte başlayan yağışlar ise çukurlarla dolu sokakları çamur deryasına çeviriyor.

 

İnegöl’ün hemen her mahallesinde bulunan kaderine terk edilmiş talihsiz sokaklar, yetkililerin ilgisini bekliyor. Gazetemize mail ve telefon yoluyla gelen şikayetlerden sadece birkaç tanesi, İnegöl’ün arka sokaklarının halini gözler önüne seriyor.

 

Süleymaniye Mahallesi Salih Sokak ve Mahmudiye Mahallesi’nde Fethiye Sokak ile Balcı Sokakta ikamet eden vatandaşlar, aylar önce kazılan, delik deşik edilen sokaklarının artık düzenlenmesini ve asfaltlanmasını istiyor. Çocukların tozdan çamurdan sokağa çıkamadığını belirten mahalle sakinleri, kış iyice bastırıp kar çalışmaları engellemeden sokaklarının asfaltlanmasını istiyor.

 

Kazılan ve öylece bırakılan sokaklar, araç sürücülerine de zor anlar yaşatıyor. Çukurlar nedeni ile ilerlemekte güçlük çeken araçların sürücüleri, bozuk yolların otomobillere de zarar verdiğini söyledi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68