HEPAR HALK HAREKETİDİR

HEPAR HALK HAREKETİDİR

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl Belediye Başkan Adayı Selçuk Karabay, partilerinin bir halk hareketi olduğunu belirterek, “İnandığımız doğrular üzerine güzel bir şekilde belediye temsilciliği yapmayı hedefliyoruz” dedi.

HEPAR İnegöl Belediye Başkan Adayı Selçuk Karabay ve HEPAR İlçe Başkanı Necdet Kurt ve HEPAR Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

GÜVENLİ BİR ORTAM OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “İnegöl’deki vatandaşlarımızın ve İnegöl’ümüzün kalkınması için buradaki insanlarımıza hizmet anlamında bir adım atmışsınız. Bunun en iyi şekilde sonuçlanması sizlerin gayreti ve çabası ile olacaktır. Bizler de emniyet olarak hem siyasi etkinliklerin hem de bu faaliyetlerin yürütülmesi için güvenli bir ortam oluşturarak emniyet ve asayişin sağlanmasını temin ve tesis edeceğiz. Sizler siyasi alanlarda bizler de hem siyasi alanlarda, hem sosyal alanlarda, hem kültürel alanlarda çalışma yapan insanlarımızın bu hedeflerine ulaşmasını daha sağlıklı, daha güvenli bir şekilde vatandaşlarımıza aktarmasını, anlatmasını sağlamak amacı ile görevimizi en iyi şekilde 24 saat kesintisiz yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bunu da böyle sürdüreceğiz.

 

HEPAR HALK HAREKETİRİDİR

Kendilerini kabul ettikleri için İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan HEPAR İnegöl Belediye Başkan Adayı Selçuk Karabay, “Bizim partimiz bir halk hareketidir diyebiliriz. Belediye Başkanlığına aday olmamın asıl amacı Sayın Osman Pamukoğlu’na ve partisine destek olmaktı. İnandığımız doğrular üzerinde, güzel bir şekilde belediye temsilciliğini yapmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı İnegöl halkımız için, onların beklentilerine cevap verebilecek, onları mutlu kılacak, daha güzel mekânlarda daha ferah bir ortamda hayatlarını idame ettirmelerine imkân tanıyacak plan ve projeleri hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz. Her şeyin İnegöl için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32