Her Anlamda Güzel Oynadık

Her Anlamda Güzel Oynadık

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, Galatasaray HDI Sigorta karşısında her anlamda güzel bir oyun sergileyerek net bir skorla galip geldiklerini ifade etti.

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, Voleybol Efeler Ligi klasman etabı ilk maçında sahalarında 3-0 yendikleri Galatasaray HDI Sigorta maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FORMUMUZU DEVAM ETTİRECEĞİZ

Zoroğlu maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?İlk raundu kazandık. Daha bunun İstanbul´u var. İnşallah orada da güzel bir sonuç alırız. İnşallah bugünkü mücadeleyi sahaya yansıtırız. Gerçekten uzun zamandan sonra ilk kez güzel bir mücadele verdik. Servis, blok, defans her anlamda güzeldik. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızda gerçekten bugün çok iyi mücadele ettiler. Bütün oyuncularıma ve teknik heyetime çok ama çok teşekkür ediyorum. Her zaman ?sezonun güzel sonuç ve oyunlarını Avrupa´ya giderek taçlandırmak istiyoruz´ demiştik. Yolumuza devam ediyoruz. Bizi destekleyen yöneticilerimize, Belediye Başkanımıza, gencinden yaşlısına bütün seyircilerimize çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22