www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Her maç final

Her maç final

Doğanspor Antrenörü Melik Özmen, 3 maçta 3 galibiyet alarak güzel bir seri yakaladıklarını ve her maça final gözüyle baktıklarını ifade etti.

1.Amatör Küme 1.Grup´ta mücadele eden Doğanspor,3 maçta 3 galibiyet alarak ligde 2.sıraya yükseldi. Grubun iddialı ekiplerinden Bağlarbaşıspor ile kendi sahasında karşılaştı. Zorlu geçen 90 dakika sonunda sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Her maçın final havasında geçtiğini söyleyen Doğanspor Antrenörü Melik Özmen, ?Ligde oynadığımız tüm müsabakalarımıza aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin durumundan ziyade kendi oyunsal performansımızla ilgileniyoruz. Bu sebepten her maçımıza final gözüyle bakıyoruz.Bağlarbaşı müsabakasına tempolu ve coşkulu başladık. Özellikle ikinci bölgede sahip olduğumuz toplarla rakip kalede organize ataklar oluşturduk. İlk yarıda bulduğumuz gol ile devreye üstün girdik. Hakemin çok cömertçe kullandığı sarı kartlardan dolayı ikinci yarıya temkinli başladık. Oyunda yine topa sahip olup oynama isteğimizi ve coşkumuzu sahaya yansıtmaya devam ettik. Bir duran top dönüşü verilen bir penaltı ile rakibimiz beraberliği yakaladı. Oyununun kalan bölümünde tempomuzu düşürmeden özellikle üçüncü bölgede yaptığımız baskı ile galibiyeti getiren golleri bulduk. Hedefimiz olan bir üst lige yükselmek için eksiklerimizi gidererek galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Oyunun başlangıcından son dakikasına kadar tempolu ve mücadeleci oyunu sürdürerek galip gelen oyuncularımı tebrik ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00