www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HER MAÇ FİNAL HAVASINDA

HER MAÇ FİNAL HAVASINDA

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, iyi oyun oynamalarına rağmen skoru yakalayamadıklarını belirterek; ?Ligde oynayacağımız 16 finalde artık oyunla beraber skor yakalamak istiyoruz. Artık bütün maçlarımız final havasında? dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. hafta maçında 0-0 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı ile hafta sonu lig maçında deplasmanda karşılaşacakları BUGSAŞ Spor maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SKORU YAKALAMAK İSTİYORUZ

Bordo Beyazlı ekip, BUGSAŞ Spor maçı hazırlıklarına dün kulüp tesislerinde başladı. İdman öncesi açıklama yapan Güldüren, ?Biz ilk yarının son iki maçı ve ikinci yarının ilk ve kupa maçı olarak bütün oyuncuların oyun olarak performansından son derece memnunuz. Şuana kadar belki oyunsal olarak daha önceki maçlarda sıkıntı yaşıyorduk ama şuan oyunsal olarak istediğimizin yüzde 60´larına 70´lerine geldik. Şuanki tek sıkıntımız skoru yakalamak. Tabiî ki ilk önce oyunu düzeltmekti. Oyunumuzu düzelttik. Biz hep ayı şeyi söylüyoruz. 16 tane finalimiz var. 16 finalde artık oyunla beraber skor yakalamak istiyoruz. İnşallah bu da ilk oynayacağımız BUGSAŞ maçıyla başlar. Oyuncular olarak, kulüp olarak, teknik ekip olarak bu maça kazanmak için çıkacağız. Artık bundan sonraki bütün maçlarımızı final havasında görüyoruz. İlk maç olarak da BUGSAŞ maçı. Onu da kazanıp yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Türkiye´deki bütün santraforları arıyoruz. Artık bizim işimiz paradan çıktı. Oyuncu bulamıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Sadece oyuncu almak için oyuncu almak istemiyoruz. Bizim şuan ki oyuncuların performansına yakın uyum sağlayacak bir santrafor arıyoruz. İnşallah bulursak alacağız. Bulamazsak oyuncu almak için oyuncu almak istemiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00