www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Her Taksici Belediye Başkanını Temsil Eder?

?Her Taksici Belediye Başkanını Temsil Eder?

Taksiciler Kooperatifi ve Şoförler Odası yöneticilerini ağırlayan Belediye Başkanı Alper Taban, şehrimize dışarıdan gelen insanların ilk temas kurdukları kişilerin taksiciler olduğuna dikkat çekerek; ?Bunların da tabi sanki bir Belediye Başkanı gibi, Bel

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen Taksiciler Kooperatifi, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti. Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile Taksiciler Kooperatifi Başkanı Mesut Ekren ve yönetiminin katıldığı ziyarette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a da çağrıda bulunuldu.

 

90 Taksiyle 24 Saat Hizmet

Ziyarette kooperatif ve şoförler odası adına konuşan Bahattin Korkmaz, ?Haziran ayında Taksiciler Kooperatifimiz kongrelerini yaptı. Süleyman Salık Başkanımın ardından Mesut Ekren Kardeşimiz kooperatifimize Başkan oldu. Bizler de Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik Şoförler Odası ve Taksiciler Kooperatifi olarak. Malumunuz 2011-2012 yıllarından sonra Türkiye´de ilk defa İnegöl´de, geniş kapsamlı gerçekleşen İnegöl Belediyesi marifetiyle 10 adet durak yaptık. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Böyle nezih mekanlarda taksicilik yapmayı bizlere uygun gördüler. Esnaflarımız en iyi yerlerde hizmet vermeye layıklar. Taksi kültürü şehrimizde her geçen gün gelişiyor. 90 adet taksimiz var. Şuanda 90 taksimiz 24 saat boyunca güzel hizmetler veriyor. Bu arkadaşlarımızın da çıtayı daha yukarılara çıkaracağına eminiz. Biz de Şoförler Odası olarak her zaman yanlarındayız? dedi.

 

Cumhurbaşkanımızı Bu Güzel Duraklarda Ağırlamak İsteriz

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a da mesaj gönderen Korkmaz, ?Cumhurbaşkanımız da özellikle taksi duraklarını ziyaret etmeyi çok seviyor. İnşallah kendisini de bu güzel duraklarımızda görmeyi istiyoruz. Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

 

Taksicilerin Belediye Başkanı Gibi Görevleri Var

Belediye Başkanı Alper Taban ise ?Şoförler Odası ve Taksiciler Kooperatifi yöneticilerimizi ağırlıyoruz. Kendileri yeni döneme ilişkin bizleri ziyarete geldiler. Ben de görevlerinde başarılar diliyorum. Şehir hepimizin. Bu şehre hizmet eden pek çok sektör var. Bunlardan biri de taksicilerimiz. Bunların da tabi sanki bir Belediye Başkanı gibi, Belediye Başkanını temsil eder gibi görevleri var. Çünkü bu şehre gelen yeni insanları, misafirleri, turistlerin belki de ilk irtibat kurdukları kişiler taksiciler. Önümüzdeki süreçte de şehrimizin var olan avantajlarının yanına turizm gibi, diğer yararlı sektörler gibi yeni sektörleri katma çabamız devam edecek. Bu da beraberinde yeni yeni insanların şehrimize gelmesini sağlayacak. Dolayısıyla biz bu sektörü ziyadesiyle önemsiyoruz. İnşallah en güzel hizmetleri vatandaşlarımıza en birliği ile vermemiz lazım. Bizler taksici arkadaşlarımıza destek olacağız, kooperatif olarak sizler çalışmalar yapacaksınız. Nihayetinde İnegöl´ümüzü her alanda en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz? ifadelerinde bulundu.

 

Ziyarette Kooperatif Başkanı Mesut Ekren, Başkan Taban´a çiçek takdiminde de bulundu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36