www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HER MAÇA CİDDİYETLE ÇIKACAĞIZ

HER MAÇA CİDDİYETLE ÇIKACAĞIZ

Hamitler mağlûbiyetini unutmak istediklerini belirten Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, önlerine bakacaklarını ve her maça ciddiyetle çıkıp kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Süper Amatör Lig’de hafta sonu evinde ağırladığı Hamitler’e 1-0 mağlup olan Karadeniz Güvenspor’da moraller bozuldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İbrahim Oğuzay, mağlubiyeti unutarak Play-Off için önlerindeki maçlara ciddi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

"MERİNOS’U YENECEĞİZ"

Süper Amatör Kümede kar yağışından dolayı devre arasının uzaması Yenişehir ve Merinos maçlarının hafta arasına verilmesi bizi olumsuz etkiledi ve lige iyi hazırlanamadık. Ertelenen maçlar hafta içine verilince haftada 3 maç oynamak zorunda kaldık. Bu da devamlı oynayan futbolcularımızın sakatlanmasına neden oldu. Son Hamitler maçına daha önceki maçlarda oynayan 5 oyuncumuzdan yoksun çıktık. Bu şartlarda da olsa mücadele eden oyuncu arkadaşlarımı kutlarım. Hamitler maçının özellikle 2. yarısında baskıyı kurup galibiyeti aradılar. Kontra ataktan bir gol yedik ve maçı şanssız bir şekilde kaybettik. Futbolda böyle sonuçlar var. Biz takılı kalmayıp her maça aynı ciddiyetle çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz. Mazeretlere sığınacak insanlar değiliz. Bu bilinçle yarın İnegöl’de oynayacağımız Merinos maçını kazanıp üst sıralardaki yerimizi koruyacağız” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22