www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HERAN YANGIN ÇIKABİLİR

HERAN YANGIN ÇIKABİLİR

Mahmudiye Mahallesi Spor Sokak üzerinde bulunan büyük trafo bir yandan alkol kullananların meskeni haline gelirken, bir yandan da çevresine istifli eski mobilyalar nedeniyle yangına davetiye çıkarıyor

 

Mahmudiye Mahallesi Spor Sokak üzerinde bulunan elektrik trafo alkol alanların mekanı oldu.

 

Her akşam trafo çevresinde toplanan bir grup alkolik, havaların soğumasıyla çevreden buldukları odun ve çöpleri tutuşturarak ısınmaya çalışıyor.

 

VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Trafo civarındaki işletmelere ait ağaç ve iskeletlerin tutuşma ihtimaline karşı büyük endişe taşıyan esnaflar, emniyet ekiplerinden ve zabıtadan geceleri bölgede denetim yapmasını istiyor.

 

Onlarca işletmenin bulunduğu sokak üzerinde çıkabilecek yangının çok büyük maddi kayıplara yola açabileceğini kaydeden mobilyacı esnaflarından Kadir Hastürk, ?Açıkçası her sabah ?acaba işyerimiz yerinde duruyormu´ endişesiyle uyanıyoruz. Zira trafo çevresinde alkol alan şahıslar, ateşte yakmaya başladılar. Bu açıkçası tüm mobilyacı esnafını korkutuyor. Lütfen yetkililer bu duruma bir el atınlar. Bir kıvılcım bu adayı komple götürür. Sonra kimse gelip bize nasihat etmesin.? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01