HERKES HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI

HERKES HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, seçim çalışmaları kapsamında Diş Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastaları selamlayan Berber, ardından Hastane Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Yerel seçimler öncesi geri sayım başlarken, partilerin programları da artarak devam ediyor. İnegöl’ün dört bir yanında siyasi partiler ve Belediye Başkan adayları vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

 

DİŞ HASTANESİ ZİYARET EDİLDİ

Seçim çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başlayan Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı da akşamları köyler ve derneklerde, gündüzleri ise halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalarına devam ediyor. SP Belediye Başkan adayı Salih Berber, dün sabah meclis üyesi adayları ile birlikte İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Burada hastalara acil şifalar dileyen Berber, hastane Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’nu da odasında ziyaret etti.

 

İNEGÖL’DE PIRIL PIRIL SEÇİM ATMOSFERİ VAR

Diş Hastanesi ziyareti sırasında bir açıklama yapan Salih Berber, “Şuanda ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Bugün Diş Hastanesindeyiz ve çok değerli Başhekimimiz Tahsin Hasanoğlu ile birlikteyiz. Şunu ifade edebilirim ki insana hizmet her alanda devam ediyor. Bu anlamda sağlık kuruluşlarımız çok önemli kuruluşlarımızdır. Bizler de hizmet eden tüm kuruluşlarımızla el birliği içerisinde, gönül birliği içerisinde hizmet etmeyi şiar edinmişiz. Ben tüm siyasi partili arkadaşlarım adına ifade ediyorum ki her bir siyasi partideki arkadaşımız insana hizmet için yola çıktıklarından, değerli arkadaşlarımızdır. Bu anlamda hepsine teşekkür ediyorum. İnegöllü tüm hemşerilerime de şunu ifade etmek istiyorum; öncelikle bu arkadaşlarımızın hizmet için yola çıktıkları için teşekkür etmemiz gerekiyor. Bu anlamda İnegöl’ümüzde hoş ve güzel bir hava var. Pırıl pırıl bir seçim atmosferi gerçekleştireceğiz. Sonuçta rabbimin hayırlı olarak kıldığı, milletimizin tercih ettiği bir sonuçla karşılaşacağız. Seçimlerin tüm insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00