HERKES MÜSTERİH OLSUN, SAADET GELİYOR

HERKES MÜSTERİH OLSUN, SAADET GELİYOR

Dün sabah erken saatlerde fabrikalarına gitmek için servis bekleyen işçilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, “Müsterih olsun İnegöl halkımız, işçi kardeşlerimiz, annelerimiz… Biz Allah`ın i

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, dün sabah Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖNCE KÖYLÜ PAZARI SONRA DURAKLAR

Alanyurt, Karamehmet Petrol, Hükümet Konağı, Fatih Cami, Samda İlköğretim Okulu ve Yeşil Cami önündeki servis duraklarında fabrika servislerini bekleyen vatandaşları ve bölgede bulunan esnafı ziyaret eden Salih Berber, sabah 06.45’te Perşembe pazarında kurulan Köylü pazarındaki vatandaşları da ziyaret etti. Havanın yağmurlu olmasını aldırmayan Berber, duraklarda bulunan bayan çalışanlara karanfil takdim ederek vatandaşlara hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.

SERVİS BEKLEYENLER ŞAŞIRDI

Salih Berber, servis durakları ziyareti sonrası Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaların önlerinde gece vardiyasından çıkan ve servis bekleyen çalışanları da ziyaret etti. Salih Berber ve ekibini karşılarında gören işçiler, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Berber, duraklarda vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve kendilerine hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.

Daha sonra bir basın açıklaması yapan Berber, şöyle konuştu: “Bu sabahki ziyaretimiz yağmurlu bir hava ile başlamış oldu. Sabah 06.45`de ziyaretlerimize başladık. Sabahın erken saatlerinde çok değerli hemşerilerimiz, özellikle işçi kardeşlerimiz bir anda bizi karşılarında görmüş oldu. Bu yağmurlu havaya rağmen işçi kardeşlerimizin yoğun olduğu fabrikalara kadar gittik, iş değişimi yapanları ziyaret ettik, işe gidenlere hayırlı günler diledik. Biz biliyoruz ki işçi kardeşlerimiz parayı kolay kazanmıyor, çok zor şartlar altında kazanılan bu paranın israf olmaması için büyük gayret sarf edeceğimizi kendilerine söyledik. Diğer taraftan da inşallah bu kazançlarımızın aile huzuruna vesile olması için İnegöl`ümüzde bir gerginlik ve kamplaşma olmaması için ve kazandıklarımızın çocuklarımız için güzel bir geleceğin temini olsun diye güzel temennilerde bulunduk. Müsterih olsun İnegöl halkımız, işçi kardeşlerimiz, annelerimiz biz Allah`ın izniyle onların duasını ve teşekkürünü alacak hayırlı işler yapacağız. Nasıl ki rahmetli Erbakan Hocama herkes büyük bir minnettarlıkla rahmet diliyor, Allah razı olsun onun döneminde biz Bağkur`luyduk iyi maaş aldık, işçiydim iyi aldım, memurdum iyi aldım, köylüydüm, esnaftım iyi kazandım, mobilyacıydım o dönem çok iş yaptım diyor ise ve hayır dua ile anıyorsa Erbakan Hoca`mızı, insanımız inşallah bizi de hayır dua ile anacaklar. Biz bu amaçla çalışıyoruz ve şu denilecek Allah razı olsun 2014 yılında Saadet Partisi geldi, evlerimize huzur geldi, İnegöl`ümüze güzellikler geldi, bereket geldi, iş dünyamıza, mobilya sektörüne, köylerimize, tarımımıza ve tüm İnegöl`ümüze bolluk ve bereket geldi diye bizlere hayır dua edecekler. Biz bu hayır duayı almak için, rabbimizin rızasını kazanmak için gece gündüz hiç beklemediğiniz anda İnegöl halkımızın karşısındayız. Allah`ın izniyle de 31 Mart sabahı Belediye hizmetleriyle İnegöl`ümüzü tekrar kavuşturacağız” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber ve ekibi, daha sonra mobilya sanayisinde bulunan çalışanları ziyaret etti.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00