HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Akşamları köyleri gezen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, gündüz de mobilyacı esnafını ziyaret ediyor. Ziyaretleri sırasında açıklama yapan Alinur Aktaş, herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

30 Mart seçimleri öncesi yoğun bir programla çalışmalarını sürdüren AK Parti’de Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş gece köyleri geziyor, gündüz ise sanayide esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Mobilya sanayinde gerçekleştirilen ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş “Yerel seçimlere ilişkin esnaf ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor. Bugün de yine mobilya sanayimizi geziyoruz. Mevcut Belediye Başkanı olmamız hasebiyle de esnafımızın mahallesi ve bölgesi ile ilgili sıkıntısı problemi varsa onları da ilgili yerlere taşımaya çalışıyoruz. Sevindiğim bir şey var. Kış dönemi mobilya sanayinin performanssının düştüğü bir dönem. Ayrıca ülkemizin geçtiği bir sıkıntılı süreç var. Ama buna rağmen esnafımız umutlu, heyecanlı bir şekilde işine gücüne bakıyor. Genel bir memnuniyet olması bizi mutlu ediyor. İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonrası işlerin performansının daha da yükseleceğini düşünüyoruz” dedi.

 

Belediye meclis üyeleri ile birlikte dükkan dükkan gezdiklerini anlatan Aktaş, “Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Her öğlen değişik firmalarımızda ziyaretler yapıyoruz. Çalışanları ile yemek yiyoruz. Derdimizi heyecanımızı, genel siyaseti, yerelde yaptıklarımızı, yapmak istediğimizi aktarıyoruz. Büyük bir heyecanla yerel seçimleri bekliyoruz. Seçimler hakkımızda, ülkemiz ve ilçemiz anlamında hayırlar getirsin” diye konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22