www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Herkesin yüzü gülsün istiyoruz”

 Herkesin yüzü gülsün istiyoruz”

CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez, Vatandaşa hizmet etmek, iyiyi ve doğruyu daha iyi anlatabilmek ve CHP iktidarında kadını ile erkeği ile yaşlısı ile öğretmeni ile herkesin yüzünün gülmesi adına buralardayız” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Doç. Dr. Aykan Erdemir, CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez, CHP İlçe Başkanı Engin Başar ve yönetim kurulu üyeleri 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında dün saat 15.00'da Öğretmen Evi'ni ziyaret etti.

 SİZLERİN ELLERİNİZDE YOĞRULDUK

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, Toplumu eğiten, topluma emek veren, toplumu yöneten öğretmen arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sizlerin ellerinizde yoğrulduk, hamur olduk, şekil aldık, şimdi de Türkiye'de belli görevlerde bulunuyoruz. Sizler olmasaydınız bunları yapamazdık. 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında Milletvekilimiz Aykan Erdemir ve Milletvekili adayımız Erkan Dönmez'i sizlere getirdik. Projelerimizi anlatacaklar. Siz projelerimizi ve çözümleri biliyorsunuz ama yine de gelip tekrar edelim, önerilerinizi alalım istedik. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 ÜLKEYİ GENÇLER KURDU, GENÇLER YÖNETSİN

24. dönemde görev yapan en genç milletvekili olduğunu belirten CHP Bursa Milletvekili Doç. Dr. Aykan Erdemir, Bursa'nın en genç milletvekili adayıyla beraber karşınızdayız. Ben milletvekili seçildiğimde 36 yaşındaydım. Sizler lütfedip oy verirseniz İnegöl'ün öz evladı Erkan Dönmez de 37 yaşında bu şerefe nail olacak. Sizlerin desteği ile Erkan Dönmez'i Ankara'ya gönderelim. Türkiye nasıl 38 yaşında bir Mustafa Kemal ve onun peşinden koşan devrimciler tarafından kurulduysa bugün de 30'lu yaşlardaki Milletvekilleri ile bu süreci devam ettirelim. Erkan Dönmez'i 10 yıldır Kurşunlu'da 7'den 77'ye herkese verdiği hizmetlerle tanıdık. Türkiye'de nasıl kimileri bu demokrasi yarışında yorulduysa, geride kaldıysa, kire bulaştıysa Erkan Dönmez'in hiç yorulmadığını gördük, hep koştuğunu gördük, hiçbir kire ve pise bulaşmadığını gördük. Tertemiz şekilde bugün karşımızda. Biz de arkasında gururla duruyoruz. Diyoruz ki; Türkiye'de en genç Belediye Başkanı seçilen Erkan Dönmez bugün de 37 yaşında TBMM'de İnegöl'ümüzü, Bursa'mızı temsil etsin. Bugün hem Erkan Dönmez'e başarılar dileyip kendisine kefil oluyoruz hem de İnegölspor'a başarı diliyoruz. Umuyoruz ki İnegölspor da hak ettiği şampiyonluğa ulaşır, bir üst ligde başarıdan başarıya koşar. Bursaspor'a 3 Haziran'daki kupa finalinde başarılar diliyoruz. Bu Haziran ayı umuyoruz ki Bursa'mız için başarılarla geçer. Hepsinden önemlisi bir İnegöllü genç olan Erkan Dönmez'in bu hizmet yarışında bayrağı bizden de yukarı noktalara taşıyabileceği bir seçimle geçer. Hepinize bir eğitimci olarak saygılarımı sunuyorum. Bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 CHP İKTİDAR OLACAK

Vekil Erdemir ile ağabey kardeş gibi olduklarını belirten CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez, Kendisi ile yakinen çalışıp hem Kurşunlu bölgesine, hem İnegöl'e hem de Bursa'mıza güzel değerler katmış, Milletvekilliğinde her zaman hatırlanacak ve bundan sonraki süreçte birlikte her zaman CHP'de her zaman siyaset yapacak bir ağabeyim olarak görüyorum kendisini. Bugün bizim çalışmalarımıza katıldı, kendisine teşekkür ediyorum. Aranızda benim de öğretmenlerini yapan değerli öğretmenlerimiz var. İnsana şekil veren kişiler sizlersiniz. Bugün öğretmenlerimiz sıkıntıda… Birçok atanamayan öğretmenlerimiz var, emekli olan öğretmenlerimiz hak ettikleri kadar maaş alamamaktalar. Onun için biz de sabahın 7'sinden akşamın 12'sine kadar herkesin kapısını çalarak hem emeklimizin, hem işçimizin, hem atanamayan öğretmenimizin, hem de her kesimden esnafımızın hayat boyunca yüzlerinin gülmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerçekten Türkiye son zamanlarda mutsuz bir dönem geçiriyor. Artık Türkiye'nin mutlu, huzurlu, üreten bir toplum olması gerek. Onun için de bizler CHP adına bugün sizleri ziyarete geldik. Ben İnegöl'ün çocuğuyum. 10 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yaptım, Kurşunlu'da güzel hizmetler vermeye çalıştım ama muhalefette belediyecilik yapmak gerçekten zor. 7 Haziran'da ümit ediyorum ki CHP iktidar olacak. Keşke tekrar belediye başkanlığım devam etse de bir sefer de iktidarda belediye başkanlığı yapmış olsaydım, sizlere hizmet etmiş olsaydım. İnsanların en hayırlısı halkına hizmet edendir. Bizler de bütün topluluk olarak sizlere hizmet etmek için, iyiyi ve doğruyu daha iyi anlatabilmek ve CHP iktidarında kadını ile erkeği ile yaşlısı ile öğretmeni ile herkesin yüzünün gülmesi adına buralardayız. Beni yalnız bırakmayan Aykan Eldemir vekilime çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran'da bize destek verirseniz sizlerin her zaman yanınızda olacağım. Az önce biri; ‘vekil olduktan sonra gelmezsin' dedi. Hayır. Ben buraya daha önce de geliyorum, şimdi de geldim bundan sonra da geleceğim ve sizlerle birlikte olacağım” dedi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25