HERKESTEN ÇOK İSTİYORUZ

HERKESTEN ÇOK İSTİYORUZ

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, çok sıkıntılı dönemlerden, zorlu bir gruptan çıkarak Play-Off'a kaldıklarını belirterek, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı herkesten daha çok istediklerini ifade etti.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda bitime 1 hafta kala Play-Off’u garantileyen Kafkasspor Kulübü yönetimi, geçtiğimiz Salı akşamı Kebabı Keyif’te bir basın toplantısı düzenleyerek değerlendirmelerde bulundular.

 

ZORLU SÜRECİ BAL’LA TAÇLANDIRACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Basın Sözcüsü Çetin Yalanız, “Ciddi ve yorucu bir sezon sonrasında tüm üyelerimizin, yöneticilerimizin ve camiamızın emeği ve çabası sonucunda Play-Off’u garantiledik. Allah nasip ederse bu zorlu süreci BAL’a çıkarak taçlandıracağız. Sezon sonrası kısa bir dönem olacak ama işin en zor kısmı bundan sonraki bu kısa süreçtir. Allah nasip ederse camia olarak takımımız önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek. Bu süreçte bizi destekleyen camiamıza, dostlarımıza, basınımıza teşekkür ederim. Hayırlısı olsun” dedi.

 

AMACIMIZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral ise, “Play-Off’u garantiledik ama bu süreç çok zor bir süreçti. Çok sıkıntılı dönemlerden, zorlu bir gruptan Play-Off’a kaldık. Grubumuzda 7 tane Play-Off’u hak eden takım vardı. Az puan kaybeden Play-Off’u garantiledi. Bizim amacımız bu gruptan şampiyon olarak çıkmaktı ama sakatlıklar oldu, şanssızlıklarımız oldu, inanılmaz kötü maçlar kaybettik, hesapta olmayan puanlar kaybettik. Futbolcu arkadaşlarıma göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Onlar da böyle zorlu bir gruptan çıkmak için çok mücadele ettiler. Hava koşulları da çok zordu, idman yapamadığımız günler oldu ama biz işimize ciddi baktık. Allah’a şükür 1 hafta kala Play-Off’u garantiledik. Bundan sonraki sürecimiz daha zor çünkü Play-Off’ta oynamak daha zor. 6 takım var ki bu 6 takımın da amacı BAL’a çıkmaktır. Kafkasspor olarak biz bunu herkesten daha çok istiyoruz. Her sezon Play-Off’u yakalıyoruz ama sonrasını bir türlü getiremedik, taçlandıramadık. Sakat oyuncularımız var ama onların yerine oynayacak oyuncular da en azından sakat olan oyuncularımız kadar kaliteli oyunculardır. Mesut bizim için çok iyi bir oyuncu ama şanssızlık işte, geçen sezon da yaşanmıştı bu sezon da yaşadık. Camia olarak biz BAL’ı çok istiyoruz. Bizim taraftarımız Bursa Amatör Küme’nin en iyi taraftarı, güçlerini her zaman hissediyoruz, onlara teşekkür ediyoruz. Play-Off’a kalmamızda onların da yüzde 50 katkıları var. Bizim amacımız BAL’a çıkmak. Futbolcu arkadaşlarımız olayın ciddiyetindeler. Destek veren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22