HERŞEY TAMAM, SIRA 3 PUANDA

HERŞEY TAMAM, SIRA 3 PUANDA

Ligin ilk iki haftası 3 puanla tanışamayan İnegölspor, hafta sonu yenilenen sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak. Sakarya Bölgesinden Erkan Engin’in düdük çalacağı müsabakada hedef mutlak 3 puan.

Spor toto 2. Lig beyaz grupta 3. Hafta başlıyor. Yarın oynanacak müsabakalar kapsamında temsilcimiz İnegölspor, kendi sahasında kendi seyircisinin önüne ilk kez çıkıyor. İlk maçta sahanın hazır olmaması nedeniyle Bursa Atatürk stadında oynayan temsilcimiz, ilk galibiyetini de evinde almanın hesaplarını yapıyor.

EVİMİZDE İLK MAÇ

3. hafta müsabakaları kapsamında yarın saat 15.00’da İnegöl İlçe Stadyumunda grubun güçlü takımlarından Alanyaspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz, bu sabah yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

GOL BÖLGESİNE YOĞUNLUK VERİLDİ

Zorlu maça mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan ve gol bölgesinde eksikler nedeni ile hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda ağırlığı son vuruşa veren Teknik Direktör Mehmet Bulut, şut çalışmalarını da ihmal etmedi. Duran toplarla ilgili de çalışmalar yapıldı.

ALANYA MAÇINA SAKARYALI HAKEM

Öte yandan, İnegölspor-Alanya maçının hakemi de dün TFF’nin resmi internet sayfasında açıklandı. Zorlu müsabakada Sakarya bölgesinden Erkan Engin düdük çalarken, Engin’in yardımcılıklarını ise Kamil Turan ve Suat Güz yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak da Ahmet Şanslı görev alacak.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07