www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HERYERDE İNEGÖL MOBİLYASI

HERYERDE İNEGÖL MOBİLYASI

“Her Yerde İnegöl Mobilyası, Sen De Al İnegöl Mobilyası” sloganıyla imzalanan protokol sonrasında İnegöl Mobilyası’nın tanıtım grubu çalışmalarına resmen start verildi.

İnegöl Mobilyası Tanıtım Grubu Lansman toplantısı, Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İMOS Başkanı Okan Güler, MÜSİAD Başkanı Mehmet Döngel, İGİAD Başkan Vekili Umut Ortakçı, İnegöl Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, İnegöl Ertuğrulgazi Mobilyacılar Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ile İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkan Vekili Murat Esiner katılımlarıyla İTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yavuz Uğurdağ, “İnegöl mobilyası tanıtım grubu 1 ay önce oluşturuldu. Periyodik toplantılarını gerçekleştirdi ve bugün tüm kamuoyuna programımızı aktaracağız. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm kurum başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnegöl mobilyası, İnegöl şehrinin markasıdır, ekonomik anlamda dinamiği ve öncüsüdür. Ekonomik ve sosyal anlamda şehre katkı sağlayan sektörlerin başında geliyor. Bizler de bu markayı tüm dünyaya kaliteli şekilde sunmak durumundayız. Bu maksatla kurulan grubumuz çalışmalarını tamamlandı. Sosyal medya ve dijital ortamda çalışmalarımızı sizlere sunacağız. İnstagram, facebook, youtube ve twitter sayfaları ile İnegöl Mobilyası tüm sosyal medyada dönmeye başlayacak. Daha öncesinde İnegöl Mobilyasına destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. İnegöl Mobilyası tanıtım kampanyamız ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Cumhurbaşkanımızın önemli müjdeleri açıklayacağı bu günde farklı heyecanları yaşıyoruz. Geçmişte olduğu gibi yeniden İnegöl Mobilyası Tanıtım Grubu ile güzel çalışmalar icra ediliyor. Mobilyayı birbirimize anlatmaya gerek yok, dış pazara, uluslararasıalanlara anlatmamız gerekiyor. Bu noktada tanıtımın şekli, kurumsallığı, dili teker teker çalışılması lazım. Bir mobilya çalıştayı yapmamızın uygun olacağına canı gönülden inanıyorum. Eğer biz mobilya sektörü içerisindeki avantajlı ve dezavantajlı yönlerimizi iyi analiz edersek bundan sonraki süreçte yolumuza daha emin bir şekilde yürürüz. Katkı veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mobilyanın dinamikleri burada… Bundan sonraki süreçte de her aşamada desteğimizi sürdüreceğiz. Bir taraftan fuar çalışmaları sürdürülüyor ama bugün değişen ve dönüşen dünyada artık yeni nesil tanıtımlara ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi teknolojik bir dönüşüm var ve bunu iyi anlayıp uyum sağlamamız lazım. Bu çalışmaların başarı getireceğini, kalıcı izler bırakacağını umut ediyorum. İnegöl Mobilyasının marka değerinin daha iyi yerlere geleceğine inanıyor, kuruluşundan bu güne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Aralık ayına kadar olan süreci yoğun bir şekilde geçireceğiz. Ardından 2021’de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hem bütçe hem de fikir itibariyle geliştirilerek projemizin çalışmaları devam edecek. Bu bir kere olan bir proje değildir, İnegöl Mobilyası hiç durmadan devamlı şekilde tanıtılmaya devam edilecektir. İlk planladığımız bütçe 1 milyon TL’dir. Bundan sonra da çalışmalarımız sürecek.”

“Sanal ve dijital fuarcılıkla ilgili çalışmalara başladık. 40 gündür çalışmalarımız sürüyor. Pandemi sürecinden sonra dünyada birçok şey sıfırlanıyor. Biz de bu sürece hazırlanıyoruz. Yeni normal süreç başladıktan itibaren gelişimlere ve çalışmalara başladık, programlarımız hazırlanıyor. En kısa zamanda süreci tamamlayarak bu konuda bilgi aktarımımızı sağlayacağız.”

 



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00