www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEYECAN BAŞLADI

HEYECAN BAŞLADI

Belediye personelinin kaynaştırılması, moral ve motivasyonun arttırılması amacıyla start alan birimler arasımasa tenisi turnuvası, birbirinden heyecanlı müsabakalar ile devam ediyor.

 

Düzenlenen turnuva hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; ?İnegöl Belediyesi olarak belediye çalışanlarımıza yönelik masa tenisi turnuvası yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde kuralarını çekerek eşleştirmelerini yaptığımız turnuvaya 36 belediye personelimiz katılıyor. Düzenlemiş olduğumuz turnuvamızda maçlar Belediye Spor Salonu´nda Salı ve Perşembe günleri saat 18.00´den sonra yapılmaktadır. Böyle güzel bir etkinliğe katılan arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum? dedi.

 

SPOR YAPARAK KAYNAŞIYORLAR

İnegöl Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız diyen Yiğit; ?Spor İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle yıl içerisinde birçok spor faaliyetine imza atıyoruz. Personelimizin bütünleşmesini sağlamak adına da birçok sosyal ve kültürel aktivite düzenlemekteyiz. Bunun yanında mesai arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapmak hem de keyifli vakit geçirmek adına böyle bir sportif organizasyon düzenlemek istedik? şeklinde konuştu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK GÜÇLENDİRİLECEK

Yiğit; ?Düzenlemiş olduğumuz bu turnuvayla çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirerek bu sayede hizmet kalitelerini daha üst seviyelere taşımayı amaçlıyoruz. Çalışanlarımıza yönelik bu tür sportif aktivitelerimizi yıl içerisinde yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada turnuvaya katılan çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyor, kazasız belasız bir etkinlik olmasını temenni ediyorum? diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit konuşmasının ardından Birimler arası Masa Tenisi Turnuvasının başlangıç vuruşunu yaparak turnuvanın startını verdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00