www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEYECAN VE COŞKU BİR ARADA

HEYECAN VE COŞKU BİR ARADA

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü´nün organizasyonu ile 6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katılım gösterdiği, İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası organizasyonunda sporun bütün güzellikleri ortaya k

Birbirinden güzel maçların ortaya koyulduğu ve öğrencilerin spor yaparak öz güven kazanmalarının sağlandığı organizasyonda Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit masa tenisi müsabakalarında öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

HEYECAN YERİNDE GÖZLENDİ

Başkanlık Kupası organizasyonunun masa tenisi maçlarıyla devam ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; ?Öğrencilerimizin bu heyecanına ortak olmak adına masa tenisi maçlarını izlemeye geldik. Şunu gördük ki İnegöl adına büyük bir kazanım olan organizasyonumuz ile öğrencilerimiz eğlenerek müsabakalarını yaparken, ayrıca ders dışında sosyal ve sportif bir kazanım da elde etmiş oluyorlar? dedi.

HEYECAN VE COŞKU BİR ARADA

?14 Mart tarihinde başlayan organizasyonumuzda kupamızın tüm müsabakaları centilmenlik içerisinde gerçekleştiriliyor? diyen Yiğit; ?13 Mayıs 2016 tarihinde bitecek olan Başkanlık Kupası organizasyonumuz da masa tenisi dışında futsal, voleybol, masa tenisi, puanlı atletizm ve futbol branşlarında yapılan müsabakalarda sporcularımız küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 6 kategoride yarışmaya devam ediyorlar. Tribünlerde büyük bir heyecan ve coşku var. İnegöl artık kendi içinde böyle büyük organizasyonları hayata geçirebiliyor. Bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu zamana kadar yapılmış olan müsabakalarda şükürler olsun ki herhangi bir aksilikle karşılaşmadık. Kupamızın tüm müsabakaları centilmenlik içerisinde geçti? şeklinde konuştu.

YİĞİT´TEN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Yiğit; ?Şunu da belirtmek isterim ki organizasyona katılarak farkındalık ortaya koyan bütün okullarımızı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Ayrıca öğrencilerimizin ders dışında da sportif faaliyetlerde uğraş vermelerini ve onların özgüven kazanmaları açısından önem arz eden bu tür etkinlikleri belediye olarak düzenlemeye devam edeceğiz. Nasip olursa 17 Mayıs´ta güzel bir organizasyon ile Başkanlık kupasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğiz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da öğrencilerimize yönelik bu tür sportif faaliyetleri arttırarak yapmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

Yiğit; ?Başkanlık Kupasına katılan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor, böyle güzel organizasyonların devam etmesi temennisiyle saygılarımı sunuyorum? ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25