www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEYECANLI HIRSIZ KENDİNİ ELE VERDİ

HEYECANLI HIRSIZ KENDİNİ ELE VERDİ

Bursa´da bir saat içerisinde üç ayrı iş yerini soyan ´Göbekçi´ lakaplı Yusuf E., polisi görünce kaçmaya çalışırken düşerek kolunu kırdı. Hırsızlık yaptığı arkadaşıyla birlikte tutuklandı.

Bursa´nın merkez Nilüfer İlçesi´nde, bir saat içerisinde üç ayrı iş yerini soyan ´Göbekçi´ lakaplı 19 yaşındaki Yusuf E., polisi görünce kaçmaya çalışırken düşerek kolunu kırdı. Yusuf E. ve birlikte hırsızlık yaptığı arkadaşı Umut P. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Merkez Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi´nde, Yusuf E. ile Umut P. pazar günü dükkanların kapalı olmasını fırsat bilerek, aynı cadde üzerinde bulunan tekel bayi ve 2 farklı kuaförün kapısını kırarak içeri girdi. Kasada bulunan bir miktar para ve sigaraları alan 2 şüpheli, başka bir iş yerinin kapısını zorlarken çevredekiler tarafından polise ihbar edildi.

KAÇARKEN DÜŞÜNCE KOLU KIRILDI

İhbar üzerine, Nilüfer Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği´ne bağlı ekipler kısa sürede olay yerine gelerek, iş yerinin kapısını zorlayan iki şüpheliyi gördü. Polisi fark eden şüpheliler kaçmaya başladı. Kapı kilitlerinin ´göbek´ diye adlandırılan anahtar yuvaları tornavida ile patlattığı için ´Göbekçi´ lakaplı olduğu öğrenilen Yusuf E., kaçarken düşerek kolunu kırdı. Umut P. ise bir süre sonra kovalamacanın ardından yakalandı. Umut P. ve hastanede alçıya alınan kolunun ardından adliyeye sevk edilen Yusuf E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İki şüphelinin de daha önceden hırsızlık ve gasp suçlarından kayıtları olduğu bildirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19