HEYELANLI YOL TRAFİĞE KAPANDI

HEYELANLI YOL TRAFİĞE KAPANDI

Çavuşköy Mahallesi´nde art arda yaşanan heyelan olayları yolu tamamen kullanılamaz hale getirirken,yol ekipler tarafından tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

 

 

Çavuşköy Mahallesi´nde genellikle çiftçilerin kullandığı yol heyelan sebebiyle trafiğe kapandı.

KONU GÜNDEME ALINDI

İnegöl-Yenişehir bağlantı yolu olarak da kullanılan yolda derinliği 1,5 metreye ulaşan çatlaklar oluşmuştu. Heyelanın ilk Ocak ayı sonlarına doğru başladığını belirten Çavuşköy Mahallesi Muhtarı Hasan Akalın ?Ocak ayının sonlarına doğru Şubat ayı başlarında heyelan oluştu. Yaşanan heyelan olayını karayolları ekiplerimize bildirdim. Ekipten arkadaşlar gelip gerekli çalışmaları yaptı. Bir hafta sonra konuyu İnegöl Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit ile paylaştım, gelip kendileri de baktılar. AFAD ekipleri de, gerekli jeolojik çalışmaları AFAD ekipleri de yaptı, kontrolleri de yaptı, dosyalarını hazırladılar hala çalımalar devam ediyor. AFAD ekipleri jeolojik çalışmaları jeoloji mühendisi arkadaşlarımızla yaptı. Çıkan sonuca göre Büyükşehir Belediyemiz ona göre bir program dâhilinde yapacak? dedi.

YOL KAPATILDI

Köy Muhtarı Hasan Akalın; ?Çavuşköy´denSungurpaşa ve Boğazköy istikametine giden yol toprak kayması sonucu can güvenliği gerekçesi ile gidiş ve gelişe kapatılmıştır? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00