www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hiç suçu yokmuş

Hiç suçu yokmuş

İnegöl´e bağlı kırsal Hamamlı Mahallesi´nde bir bahçeden yaklaşık 300 KG meyve çalan iki hırsız çaldıkları meyveleri İnegöl´e getirerek satmak istedikleri manav dükkanı işleten Metin Tiryaki´nin dükkanında yakalandı. Hırsızlarla birlikte gözaltına alınan

Alınan bilgilere olay İnegöl´e bağlı kırsal Hamamlı mahallesinde meydana geldi. K.O isimli şahsın bahçesinde yaklaşık 300 KG armut çalındı. Bahçe sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde meyveleri çalan C.Ç. (26), A.D. (33) ,isimli şahısların aracını Sinanbey mahallesinde Metin Tiryaki´ye aitmanav dükkanının önünde park halinde olduğunu tespit etti. Yapılan araştırma sonucu iki hırsızın Sinanbey Mahallesinde Metin Tiryaki´ye ait manav dükkanındaçaldıkları armutları manav sahibi olan Metin Tiryaki´ye armutların kendilerine ait olduğunu söyleyerek satmaya çalıştıkları sırada içeri giren Jandarma ekipleri meyve hırsızlığı yapan C.Ç. ile A.D. isimli şahıslar ile birlikte manav sahibi Metin Tiryaki´yi de gözaltına aldı. Sağlık kontrolü için İnegöl devlet hastanesine götürülen 3 şahıs ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma karakoluna götürüldü.

Suçsuz Olduğu Anlaşılınca Serbest Bırakıldı

Meyve hırsızlığı yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan şahıslar arasında bulunan İnegöl´de manav dükkanı işleten ve olaydan hiçbir haberi olmayan Metin Tiryaki ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Manav sahibi Metin Tiryaki açıklamasında; ?Benim olayla uzaktan yakından alakam yok. Ben dükkanda otururken dükkana 2 kişi geldi. Kendilerini tanımıyorum, bana kendilerine ait bahçeden topladıkları 300 kg armutlarının olduğunu ve satmak istediklerini söylediler. Biz pazarlık ederken içeri Jandarma ekipleri geldi ve hepimizi gözaltına aldılar. Jandarma karakolunda alınan ifadelerimizin ardından suçsuz olduğum tespit edilince serbest bırakıldım.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19