HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİL

HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİL

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, 10 yıl önce ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla yola çıktıklarını belirterek; “2014 seçimleri ile birlikte hayatımızı birinci dereceden etkileyecek, gerçekten yaşam standartlarımızın

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kısa bir süre önce onaylanan Büyükşehir Yasası ile ilgili STK’lara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleyen AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, önceki akşam İnegöl Posof Kültür Derneği’ne ziyarette bulundu. Posoflular Derneği lokalinde samimi bir havada gerçekleşirken ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli yasa hakkında geniş çaplı bir bilgilendirmede bulundu.

 

AK PARTİ SİYASETİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖSTERDİ

Ziyarette bir konuşma yapan İnegöl Posof Kültür Dernek Başkanı Hakan Ergül, devletlerin yönetiminde STK’ların öneminin büyük olduğuna vurgu yaptı. “STK’lar içerisinde de yöresel derneklerin ayrı bir yeri ve önemi var” diyen Ergül; “Yöresel dernekler kendi yöresinin insanlarının sorun ve önerilerini siyasi erke iletme de önemli bir misyon üstlenmiştir. Bu minvalde değerlendirdiğimizde bugün bizlere ziyarete gelen AK Parti İlçe Başkanlığına öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü siyasi partiler genelde seçim zamanlarda dernekleri ziyaret ederler. Ama AK Parti eski siyasi anlayışın değiştiğini bizlere gösterdi. Seçim zamanı olmamasına rağmen bizleri ziyaret eden AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığına teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, Türk siyasi hayatına AK Parti ile gelen bir sloganları olduğun anımsatarak; “Bu yola çıkarken ‘Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ demiştik. Nasıl ki kuruluşundan beri eğitimde, sağlıkta, dış politikada, demokratikleşmede, ulaşımda, ekonomide, günlük hayatımızı ilgilendiren her konuda eskisi gibi olmadığı gibi, siyaset tarzımız da eskisi gibi değil. Asıl olan bu tür STK’ların, siyasi partilerin halkımızın refahı için bir köprü vazifesi olabilmek. Bu işler biraz fedakârlık gerektiriyor, ama biz bunları seviyoruz. Önümüzdeki döneme dair bizim özellikle çok güçlü olmasını istediğimiz STK’ların, örgütlü toplumun kanaatlerini, İnegöl’ümüze dair plan ve projelerini direk birinci ağızdan dinlemek ve onları da önümüzdeki günlerde yapacağımız programlara ilave etmek için geziyoruz. Zaman zaman köylerimize gidiyoruz, beldelerimize gidiyoruz, fırsat buldukça akşamları 1-2 STK ile istişare ediyoruz. Buralardan da çok güzel sonuçlar çıkıyor. Önümüzdeki günlerde de hayatımızı birinci dereceden etkileyecek, gerçekten yaşam standartlarımızın daha da yukarı çıkacağı bir döneme gireceğiz 2014 seçimleri ile birlikte. Bizi bunlar çok heyecanlandırıyor. İşte bunlara ilişkin neler yapabiliriz, İnegöl’ün çılgın projelerini hep birlikte nasıl inşa ederiz diye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Ziyarette, konuşmaların ardından AK Parti heyeti İnegöl Posof Kültür Derneğinde toplantıya katılan vatandaşlara Büyükşehir Yasası hakkında geniş bir bilgilendirmede bulundu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22