?HİÇBİR GÜÇ BİZİ BÖLEMEZ?

?HİÇBİR GÜÇ BİZİ BÖLEMEZ?

İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, ?Hiçbir güç bizleri bölemez, parçalayamaz, birlik ve beraberliğimizi bozamaz, herkese gerektiğinde anlayacağı dilden cevabını veririz? dedi.

 

İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği, önceki akşam Atatürk Anıtı önünden Belediye Meydanına kadar süren bir Demokrasi yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe ilçe protokolünün yanı sıra gaziler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

?NAMUSUMUZU ÇİĞNETMEYİZ?

Yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, ?İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, ülkemizde 15 Temmuz 2016 akşamı milletimize, seçtiklerimize, demokrasimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, gazi meclisimize yapılmak istenen darbeyi, ülkemizin işgal edilmek istenmesine karşı olduğumuzu, milli iradenin ve demokrasinin yanında olduğumuzu, vatan ve bayrak sevdamızın hiçbir güç tarafından engellenemeyeceğini, minarelerden okunan ezanların susturulamayacağını haykırmak için İnegöl´den ve Bursa´dan katılan tüm hemşerilerimizle birlikte meydanlara çıktık.Türk milleti olarak, tarihin hiçbir döneminde esaret altına girmedik, her zaman mağdurların ve mazlumların yanında olduk.Çanakkale´de vatan için, bayrak için şehit olamaya seve seve koşarak giden bir neslin torunları olarak, ?Yeter söz milletindir´ diyerek, tankların altına yatan, mermileri göğsüyle karşılayan, gözünü hiç kırpmadan hain komutanı vuran ve kendide burada şehit olan astsubayımız ve bugünlerde meydanlarda sabaha kadar nöbet tutan halkımız varken, bu millet inadına demokrasinin yanında yer alıp FETÖ destekli dış güçler, içerideki ve dışarıdaki hainler ülkemizi işgal edemezler. Necip Türk milleti, karşısında kim olursa olsun, Osmanlı tokadını her zaman indirme gücüne sahiptir. Bizler de İnegöl´den tüm Türkiye´ye ve dünyaya haykırıyoruz. Hiçbir güç bizleri bölemez, parçalayamaz, birlik ve beraberliğimizi bozamaz, herkese gerektiğinde anlayacağı dilden cevabını veririz.Her zaman inadına demokrasi,inadına milli irade diyoruz. Yeter söz milletindir diyoruz, dedikte. Yürüyüşümüzde bizlerle birlikte olan Kaymakamımız Sayın Ali Akça´ya, Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin´e, İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Sayın Uğur Baş´a, Emniyet Müdürümüz Sayın Şükrü Kaplan´a, İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Resul Kayman´a Bursa Osmangazi Yörük Manav Türkmen Dernek Başkanı Dinçer Akyel´e, yürüyüşümüze katılarak destek olan köy ve mahalle muhtarlarımıza, hanımefendilere, beylere, gençlere, çocuklarımıza, vatan için gazi olan değerli gazilerimize, ülkemizin ve ilçemizin gururu olan mehter takımımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyor sözlerimi Mehmet Akif Ersoy´un dizeleriyle son veriyorum;?Asımın nesli diyordun ya nesilmiş gerçek, işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek. Kıyamete kadar da çiğnetmeyeceğiz?? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22