www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hikmet Şahin İçin Mevlit

Hikmet Şahin İçin Mevlit

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları, 5 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hikmet Şahin için bu akşam İshakpaşa Cami'nde mevlit okutacak.

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları büyük bir vefa örneği sergiliyor. AK Partili gençler, 21 Kasım 2014 Cuma günü (bugün) yatsı namazından sonra İshakpaşa Camii’nde rahmetli Hikmet Şahin adına mevlit okutup aşure ikramında bulunacaklar.

HER ZAMAN KALBİMİZDE…

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri, “Başkanımız, hocamız merhum Hikmet Şahin anısına ve hatırına ne yapsak azdır. Biz naçizane mevlit organizasyonu yaparak adını tüm halkımız ile tekrar tekrar anmak için, dua etmek için vesile olmak istedik. Merhum Hikmet Şahin başkanımızın İnegöl’e tartışılmaz çok büyük faydaları olmuştur. Biz de mevlit programını yine İnegöl’ümüzün kurtuluşuna vesile olan bir büyük ismin camiinde, tarihi açıdan İnegöl’ümüzün simgesi İshakpaşa Camii’nde düzenlemeye karar verdik. Muharrem ayının içinde olmamız sebebiylede mevlit sonrası halkımıza aşure ikramında bulunacağız. Allah C.C. şimdiden yapacağımız duaları, okutacağımız mevlidi kabul etsin. Allah C.C. merhum Hikmet Şahin ağabeyimizin mekânını cennet eylesin. O bizim her zaman kalbimizde, içimizde yer alıyor ve alacaktır. Bu vesile ile tekrardan tüm ilçe halkımızı Cuma günü yatsı namazına ve mevlide davet ediyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00