www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hırsız Kadın Kameralara Yakalandı

Hırsız Kadın Kameralara Yakalandı

İnegöl´de faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde meydana gelen olayda, işyeri sahibinin dalgınlığını değerlendiren hırsız yaklaşık 800 TL para ve 2 koçan çek çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre; alışveriş merkezi sahibi Asef Çalı, ödeme yapacağı koçan çeklerle 800 lira parasını raf üzerinde unuttu. Bir süre kasaya geçen işyeri sahibi, müşterilerin ücretlerini almaya başladı. O sırada işyerine giren bir kadın, raf üzerindeki çekleri ve paraları fark etti. İşyerinde alışveriş yapar gibi durum sergileyen kadın, işyeri sahibinin boşluğunda çekleri ve paraları alıp cebine attı. İşyerinden bir ürün alıp çıkan kadın kayıplara karıştı. Bir süre rafta unuttuğum çekleri ve paraları bulamayan iş yeri sahibi kameraları incelendiğinde, kadın hırsızı tespit etti. İşyeri sahibi emniyet ekiplerine haber vererek şikâyette bulundu.

 

Konu ile ilgili konuşan işyeri sahibi Asef Çalı, ?Toptancımız gelmişti. O anda bir ödeme yaptım. 2 dakikalık bir unutkanlık sırasında müşteri olarak gelen bir bayan çekleri ve bir miktar parayı beraberinde alıp götürüyor. Ödeme sonrası kasa kalabalıktı, parayı ve çekleri masada unutmuştum. 600-800 lira gibi bir miktarda para vardı ama 2 koçan 20 yapraklık boş çekimiz vardı. Şikâyetçi olduk. Emniyet ekipleri geldiler, görüntüleri aldılar. Savcılığa başvurduk, şikâyetçiyiz? dedi.

 

Olay saniye saniye kameralara yansıdı. Emniyet ekipleri kadın hırsızı arıyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25