Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Sinanbey Mahallesinde gece yarısı bir işyerine giren hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızların rahat tavırları işyeri sahibini bile şok etti.

Alınan bilgilere göre olay Sinanbey Mahallesi Gonca Sokak üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz iki kişi sabaha karşı sigorta işi yapan Refiye A.'nın işyerini hedef aldılar. Ellerindeki sert cisimle kapıyı zorlayarak içeri giren hırsızlar değerli eşya aradılar. İşyerinde umduklarını bulamayan gözü dönmüş hırsızlar çekmecede bulunan iki adet kol saatini ve kumbarada bulunan bozuk paraları alarak geldikleri gibi gittiler. O anlar ise saniye saniye işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Konu ile alakalı açıklama yapan İşyeri sahibi Refiye A.; “Biz evde  kahvaltı yaptığımız sırada  dükkanın üstünde bulunan komşular bizi arayarak dükkanın kapısının açık olduğunu söylediler. Bizde hemen işyerimize geldik. İçerisinin dağınık olduğunu görünce polislere haber verdik. Gelen ekipler içerde incelemede bulundular. İnşallah en kısa sürede hırsızlar bulunur ve gereken cezayı alırlar. Fazla bir kaybımız yok. Hırsızlar çekmede bulunan iki adet değeri olmayan saat ile bir miktar bozuk parayı alıp gitmişler. İçeride rahat rahat sanki kendi işyeri gibi gezmeleri gerçekten bizleri de çok şaşırttı.” Diye konuştu.

Emniyet ekipleri şimdi her yerde olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68