www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hırsızlara Davetiye Çıkarıyor

Hırsızlara Davetiye Çıkarıyor

Hamzabey Mahallesi´nde UEDAŞ´ın işlerini yapan özel bir şirket tarafından apartmanın hemen yanına kurulan elektrik direği hırsızlara davetiye çıkarıyor.

Hamzabey Mahallesi´nde apartmanın hemen önüne dikilen yeni metal direk hırsızlara davetiye çıkartıyor. Direğin cama ve çatıya çok yakın olduğunu söyleyen Ahmet Filiz isimli vatandaş; ?Can ve mal güvenliğimiz bu direk yüzünden tehlikeye düşüyor. Bu yeni direğin hemen 3 metre ötesinde beton direk var hemen apartmanımızın önüne yeni bir direk diktiler. Evin camının bu kadar geçen direk tehlike oluşturacak. Bu konuda biz burada çalışan personeli uyardık ama biz direği istediğimiz yere dikeriz dedi? dedi.

 

HIRSIZA MERDİVEN KURMUŞLAR

Filiz, ?Bu direği buraya dikenler buradan hırsız girebileceğini hiç mi düşünemiyorlar? Diktikleri direk metal direk merdiven gibi zaten burayı kullanarak bir kişi hem camdan hem de çatıdan çok rahat bir şekilde apartmana girebilir. Hırsızın rahatça girebilmesi için sanki merdiven kurmuşlar.?

 

SÖZLERİNDE DURMADILAR

?Biz bununla alakalı buradaki yetkilileri uyardık kendileri bize buradaki beton direğin yerine yeni bir beton direk dikeceğiz diye söz verdiler. Sonra beton direğin hemen yanına bu metal direği diktiler.?

 

BETON DİREK KOYSUNLAR

?Bu yeni diktikleri direğin 3 metre yanında zaten bir beton direk var.  Yeni bir direk dikmenin manası ney madem direk dikecekler neden metal merdiven gibi bir direk dikiyorlar beton direk diksinler.?

 

SORUMLUSU KİM OLACAK?

?Eğer burada bir hırsızlık olayı olursa yada bu direğin bu kadar yakın olması nedeniyle elektrik çarpma olayı olursa bunun sorumlusu kim olacak? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00