www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HİZMET, BABAOĞLU MAHALLESİ'NE ULAŞTI

HİZMET, BABAOĞLU MAHALLESİ

Köy'den mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Babaoğlu Mahallesi'nde tretuvar çalışması başlattı.

Babaoğlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen tretuvar çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

ACİL İHTİYAÇLARA ÖNCELİK VERİYORUZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Kırsal mahallelerimizi şehir standartlarına ulaştırmak için hizmetlerimiz devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda yeni mahallelerimizde özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak altyapıdan üstyapı çalışmalarına, çocuk parklarından köprü yapımlarına kadar pek çok alanda İnegöl Belediyesi olarak hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hedefimiz; İnegöl'de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl'ümüzün her alanını ihya edip, hep birlikte daha güzel şartlarda yaşamanın yolunu arıyoruz. Bu kapsamda özellikle kırsal mahallelerimizde meydan düzenlemeleri ve tretuvar çalışmaları yapmaktayız. Bugün de Babaoğlu Mahallesinde mahalle muhtarlığımız tarafından belirlenen cami bahçesi ve cami önündeki yolun kilitli parke taşı uygulamasını yapıyoruz. Yapılan bu uygulama da kullanılan mevcut 500 metrekare taş il özel idareden kalmadır. Yine burada yapılan çalışmanın aynısı Çayyaka ve Bilal Mahallemizde de yapılarak işlem tamamlanmıştır. Çayyaka ve Bilal Mahallemizde kullanılan taşlar da yine İl Özel İdaresinden kalan taşlardır. Ayrıca Babaoğlu Mahallesi'nde yapılan uygulama ile yukarıdan gelecek olan suya yön verilmiş ve bozuk olan yerlerin zemin sağlamlaştırması yapılmıştır. Yapılan bu çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19