www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HİZMETE HAZIRIZ”

 HİZMETE HAZIRIZ”

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, TSE`nin TÜV Rheinland'ın boşluğunu doldurmaya hazır olduğunu söyledi.

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi'nde düzenlenen TSE Belgesi takdim törenine katılan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, Mobilya Test Lâboratuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 İNEGÖLLÜ SANAYİCİ ÜZÜLMESİN

İnegöl'de bulunan mobilya test laboratuarının yakın zamanda ayrıldığının haberini aldıklarını belirten Mustafa Karaman; Duyduk ki, böyle bir üzüntü varmış. İnegöllü sanayici üzülmesin.  Türk Standartları Enstitüsü var. Biz hizmete hazırız. Buradayız, yerimizdeyiz” dedi.

 KEYİFLERİ BİLİR, BİZİM TSE'MİZ VAR

TÜV Rheinland'ın İnegöl'den ayrıldığını anımsatan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; TÜV Rheinland'ın keyfi bilir. Nihayetinde TSE gibi bir milli kuruluşumuz var. Onunla bunu daha iyi yaparız. İTSO bünyesinde TSE de burada bir çalışma başlattı. Genel Sekreterimiz de aramızda. Yakın zamanda açıklamalar yapağız. O bina MODEF bünyesinde bir bina. İnegöl'de mobilya ile birlikte ayrıcalıklar var. Mobilya ile ilgili her şey var. Mobilya Test Laboratuarımız neden tekrar hayata geçmesin. İnşallah onu TSE ile tekrar açarız” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22