HİZMETLERİMİZ İNSAN MERKEZLİDİR

HİZMETLERİMİZ İNSAN MERKEZLİDİR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yaz Kur'an Kurslarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Aktaş, ziyaret esnasında çeşitli sorular yönelttiği miniklere hediye vermeyi de ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün makamında yaz Kur’an kursu öğrencilerini ağırlayarak miniklerle sohbet etti.

HİZMETLERİMİZ İNSAN MERKEZLİDİR

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve talebelere çeşitli sorular soran Başkan Aktaş, “2004 yılından bu yana aralıksız olarak halkıma hizmet etmeye devam ediyorum. Hizmetlerimizi yaparken önce insan işin merkezindedir. Geleceğimizi düşünüyorsak insan yetiştireceğiz, talebe yetiştireceğiz. Milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştireceğiz. Memleketimizin geleceği, dünya lideri bir Türkiye`nin geleceği buna bağlı” dedi.

ÖNEMLİ BİR HİZMET

Yaz Kuran Kursları’nın önemli bir hizmet sunduğunun altını çizen Aktaş, “Milli ve dini bilgilerle beslenerek büyüyen çocukların yetiştirilmesi önemlidir. Bu konuda hizmet veren yaz kuran kurslarında görev yapan din görevlilerimiz de önemli bir görev üstlenmektedir. Bu şekilde çocuklarımız hem milli ve dini bilgiler alıyor hem de yanlış davranışlardan uzak kalıyor” şeklinde konuştu.

YALNIZCA KUR’AN EĞİTİMİ VERİLMEDİ

Yaz döneminde çocukların ve velilerin kurslara yoğun ilgi gösterdiğini belirten Halit Paşa Cami İmam Hatibi Mustafa Caba ise, Yaz Kur’an Kursuna katılan en başarılı 10 öğrencinin Başkan Aktaş tarafından birer bisikletle ödüllendirildiğini ifade ederek, kurs süresince öğrencilere Kur’an eğitiminin yanı sıra  ibadet, siyer ve ahlak bilgisinin de  kazandırıldığını kaydetti.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32