"HİZMETTE MARKA OLACAĞIZ"

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Devlet Hastanesi CEO'su Uz. Dr. Halil Karahan`ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dr. Karahan, Öncü Belediye Marka Kent İnegöl' sloganına, biz de hastane hizmet sloganını katmak istiyoruz. İnegöl'ün bir markası d

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Uz. Dr. Halil Karahan’ı makamında ziyaret ederek yeni binanın hayırlı olmasını temenni etti. 

YENİ BÖLÜMLERİN AÇILMASINI ÜMİT EDİYORUZ

Ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile açılışını yaptığımız yeni hastanemizin faaliyetine geçmesinin ardından ziyaret ettik. Hastane yöneticimiz Halil Karahan’ın şahsında tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Yeni hastanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergesinden bir tanesi sağlıkta geldiği noktadır. İnegöl gerçekten hızlı büyüyen bir şehir. Önceden bina konusunda sıkıntı vardı. Artık yeni binasında daha güzel hizmet veriyor. Geçiş döneminde bir takım sıkıntıların olması doğal. İnsanlık yaşadıkça ve var oldukça hastalanmak kaçınılmaz bir gerçektir. Allah kimseye dermanı olmayan dertler vermesin. Diş hastanemiz de faaliyete geçtiğinde sağlıkta ciddi bir mesafe almış olacağız. Hastanemizde yeni bölümlerin açılması bizim bundan sonraki ümidimiz. Bu nokta da çalışmalar var” dedi.

 “BUNLAR KUL HAKKIDIR”

Hastane bahçesinde yaşanan parklanma sorunu ile ilgili konuşan Aktaş, “Yeni hastanemiz geçiş dönemi nedeniyle bir takım sıkıntıların olması normal. Sorunlar bertaraf edilmeye çalışılıyor. Otoparkta geniş geniş parklanma yerleri varken maalesef birilerinin gelişi güzel parklarla buradan sirkülasyonu zorlaştırdıklarına şahit oluyoruz. Dikkatli olmak gerekiyor. Bunlar kul hakkıdır. Kendi rahatımızı düşünürken bir başkasının rahatlığını güçleştirmememiz gerekiyor. Nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın” şeklinde konuştu.

 “İNEGÖL’ÜN 50 YILINA YETECEK BİR YATIRIM”

İnegöl Devlet Hastanesi CEO`su Uz. Dr. Halil Karahan ise, “Yeni hastanemize geçmemizde büyük desteklerinizi gördük. ‘Öncü Belediye Marka Kent İnegöl’ sloganına, biz de hastane hizmet sloganını katmak istiyoruz. İnegöl’ün bir markası da sağlık konusunda hizmet sunumu olur inşallah. Sağlık Bakanlığımızın imkânları ile Türkiye’de sayılı olan hastanelere kavuştuk. Bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Hastane çok güzel ama hastanemizin güzel kalması lazım. Park düzeni ile alakalı da belediyemizin desteği var. Hastane girişimizde düzenleme yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnegöl’ün 50 yılına yetecek bir yatırım. Gerçekten kalifiye bir ekibe sahibiz” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24