HİZMETTE SINIR YOK

HİZMETTE SINIR YOK

Yürümekte zorluk çeken 71 yaşındaki Saniye Benzer, oğluna vekalet vermesi için ambulansla adliye bahçesine getirildi. Adliyenin bahçesine inen görevliler, işlemleri ambulansın içerisinde yaptılar.

İnegöl’de Karalar bölgesinde bulunan TOKİ konutlarında ikamet eden 71 yaşındaki Saniye Benzer, artık yaşlılığı nedeniyle ortaya çıkan hastalıklardan dolayı yürüyemez hale geldi. Maaşını çekemeyecek durumda olan yaşlı kadın, maaşını çekebilmesi için oğluna vekâlet vermek üzere, yasal işlem başlattı. Yatalak olduğunun tespiti için İnegöl Devlet Hastanesi’ne başvuran Benzer, heyete girmeden önce kendisinden kişi tespiti istendi. Fakat 71 yaşındaki Saniye Benzer’in vekalet vermesi için önce adliyeden onay alması gerekiyordu.

ADLİYE GÖREVLİSİ AMBULANSTA İŞLEM YAPTI

Yürüyemeyen yaşlı kadını dün ailesinin talebi üzerine İnegöl Evde Sağlık Hizmetleri Birimi görevlileri TOKİ’deki evinden ambulansla alarak İnegöl Adalet Sarayına getirdiler. Ancak yaşlı kadın adliyeye çıkacak durumda da değildi. Durum hemen adliye yetkililerine iletildi. Vekalet vermesi için bir adliye görevlisi adliye bahçesine inerek ambulansta yatan yaşlı kadının yanına girdi ve işlemler ambulansın içerisinde yapıldı. 71 yaşındaki Saniye Benzer, daha sonra yeniden ambulansla önce hastaneye, ardından TOKİ’deki evine götürüldü.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07