HİZMETTE SINIR YOK

HİZMETTE SINIR YOK

Şehir merkezindeki tüm sorunları çözen İnegöl Belediyesi çevre yolundaki tarla kenarlarını kaldırım taşı döşemeye başladı.

Son dönemde yaptığı aykırı ve gereksiz çalışmalarla tepki toplamaya devam eden İnegöl Belediyesi, yine çok tartışılacak bir çalışmaya daha imza attı. Fen İşleri marifeti ile yürütülen çalışmada, Ahmet Türkel Çevre yolunda tarlaların bulunduğu imara kapalı olan bölgede kaldırım çalışması başlatıldı.

 

Bisiklet yolu ile birlikte yaya kaldırımı yapan Belediye, çevre yolunda araçların kontrolsüz şekilde seyretmesi nedeni ile bisiklet kullanan vatandaşlardan alkışı aldı, ancak tarla kenarına yapılan yaya kaldırımı Karadeniz fıkralarını aratmıyor.

 

Yayaların kullanmadığı yolda hangi amaçla yaya kaldırımı yapıldığı ise merak konusu. Şehirde trafik başta olmak üzere yamalı ve çukurlarla dolu asfaltlar gibi birçok sorun çözüm beklerken, çevre yoluna kaldırım yapıldığını görenler bu kaldırım buraya gereklimiydi? Sorusunu sormadan edemiyor.

 

Çevre yolunda seyreden sürücüler, İnegöl Belediyesi’nin anlam veremediği bu çalışması için; çevre yoluna kullanılan kaldırım taşları ya daha önce yapılan yanlış hesaplar sonucu elde kaldı, ya da Belediye şehir içerisindeki tüm sorunları çözdü, sıra kuş uçmaz kervan geçmez çevre yolu üzerindeki tarla kenarlarına geldi. 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32