www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HOCAKÖYSPOR SEZONU AÇTI

HOCAKÖYSPOR SEZONU AÇTI

2. Amatör Küme temsilcilerimizden Hocaköyspor, önceki gün kulüp tesislerinde düzenlediği tören ile 2015-2016 futbol sezonunu açtı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hocaköyspor Başkanı Azmi Numal; ?2015-2016 futbol sezonunun hayırlı olmasını temenni ederim. Katılımlarından dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit, desteğini eksik etmeyen İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ve çok değerli yöneticilerine çok teşekkür ederim? dedi.

 

BAŞARI İÇİN SAYGI VE SEVGİ ŞART

?Önceliğimiz mahallemizde yetişen genç neslin kötü alışkanlıklara yönelmeden bu tip faaliyetlere yönelmelerini sağlamak başarılı bireyler yetiştirmek sağlıklı yaşamalarını sağlamaktır? diyen Numal; ?Biz kulübümüz olarak başarının birinci şartının saygı ve sevgi, birlik ve beraberlik olduğunun altını çiziyoruz. Bütün kulüplerimize başarılar diliyoruz. Ayrıca milletvekilimiz Hüseyin Şahin beyin bize çok büyük desteği olmuştur. Kendisi programlarının yoğunluğundan dolayı katılamamış fakat telgrafla açılışımızın hayırlı olması temennilerinde bulunmuştur. Bir de Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe´nin de bize sağladığı malzeme desteği için teşekkür ederiz? ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit de Hocaköyspor´a yeni sezonda başarılar diledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00