www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HOŞGÖRÜ BEKLİYORUZ

HOŞGÖRÜ BEKLİYORUZ

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, yeni bir takım kurduklarını ve eksiklerin giderilmesi için biraz zamana ihtiyaç duyduklarını belirterek, ?Hocayla alakalı olsunx yönetimle alakalı olsun futbolcuyla alakalı olsun biraz hoşgörülü olmak lazım. Acele etmemek

 

 

2. Lig Kırmızı Grup 4. haftasında oynanan ve 0-0 beraberlikle biten İnegölspor-Kocaeli Birlikspor müsabakasının ardından İnegölspor Başkanı Eşref Güç, İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller ve Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörüİsmet Taşdemir tarafından değerlendirmelerde bulunuldu.

 

BİZDEN DAHA HAZIR BİR TAKIMLA OYNADIK

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Serhat Güller, ?Bugün iyi maç oynamaya çalıştık. Arkadaşlar iyi mücadele ettiler. Hep söylüyoruz, 2 hafta yenildik onun üzerine oynadığımız kupa maçı bize biraz moral oldu. Bu maçta üst taraftar adına rakibimiz olan bir takımla oynadık. Bizden daha hazır bir takım. Geçen yılki kadrosunda olan oyuncularıyla daha hazır görüntü içerisinde ama ona rağmen elimizden gelen her şeyi saha içerisinde yapmaya çalıştık. Eksikliklerimiz var.  Özellikle hücumsal yönde kenarlarda oynadığımız oyunlarda biraz eksikliklerimiz var. Onları kapatmaya çalışıyoruz. Ona rağmen 2 tane net gol pozisyonu yakaladık. Kazanabilirdik de. Ama kazanamıyorsak da kaybetmedik. Oda önemli bir sonuç... Sonuçta biz burada Manisa´ya karşı çok iyi oynadığımız bir karşılaşmayı 2-1 öndeyken penaltı kaçırdık ve yenildik. Keşke o maçta da berabere kalsaydık. Her maç iyi oynayıp da kazanacaksın diye bir kaide yok. Kötü oynayıp kaybedeceksin diye bir kaide de yok. Biz şimdi iyi mücadele ettik. Bu güzel bir şey. Zamanla iyi oyun da olacak. İyi skor da zamanla olacaktır. Sonuçları da görüyorsunuz. Bizim grubumuzda öyle çok vura vura gidecek takımda yok. Herkes birbirini yeniyor. Zor bir ligde oynuyoruz. Hep söylüyorum. Yeni bir takımız. Daha eksikliklerimiz var. Oyuncu bazında eksikliklerimiz var. Bazı oyuncuların geçen yıl oynamamış olması, sakatlıktan çıkmış olmasından kaynaklanan bazı fiziksel eksikliklerimiz var. Onlarda zaman içerisinde düzeldiğinde çok daha iyi bir İnegölspor ortaya çıkacak. Gösterilen mücadeleden dolayı ben arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sahada ayağına kramp girene kadar koşuyor, iyi mücadele ediyorlar. Şimdi sonuç gelmedi ama inanıyoruz sonuç da gelecek? dedi.

 

?AYAKTA KALAN BAŞARILI OLUR?

Taraftarların tepkilerinde haklı olduklarını belirterek bir konuşma yapan İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, ?Yani İnegölspor tarihinin kötü başlangıçlarından birini yaptı. 4 puanımız oldu. Tabi önümüzdeki Manisa ile şuan 6 puan fark var. Puanları bizim almamız gerekirken rakiplerimiz alıyor. Bugün kötü oynadık. Zatenkupada Gümüşhane maçı oynamıştık, orada da kötüydük, kazandık ama gerçekten hak ederek kazanmadık yani. Gerçek konuşmak lazım, gerçekçi olmak lazım. Biz bu konudagerçekçiyiz. Biraz sabır lazım.  Taraftarlarımız İnegölspor´a sahip çıkması lazım. İnegölspor´un iyi olduğu günlerde yanında oldular ama mühim olankötü günlerinde de İnegölspor´un yanında olmaktır. Benim göreve geldiğimden beri dediğim şudur;lig uzun bir maraton,uzun maratonda maddi ve manevi olarak ayakta kalan takımlar, sezon sonunda başarılı olurlar. Biz de acele etmeyeceğiz. Mutlaka taraftar konusunda, ben de taraftar olsam belki aynı şeyleri hissederim. Ancak yeni takım kurduk. Biraz sabırlı olmak lazım. Bu takımda şuan eski takımdan 3-4 kişi oynuyor. Yeni takım kurduğumuz için 2-3 hafta daha sabretmek lazım. Hocayla alakalı olsun yönetimle alakalı olsun futbolcuyla alakalı olsun biraz hoşgörülü olmak lazım. Acele etmemek lazım. Taraftarımıza saygı gösteriyoruz. İnşallah onları mükâfatlandıracağız. Bu işlerin böyle gidecek hali yok? şeklinde konuştu.

 

İYİ BİR TAKIM GÖRÜNTÜSÜ VERDİK

Oyundan oldukça memnun olduğunu ifade eden Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ?Geçen hafta da söylemiştik istikrar açısından bakıldığında iyi gidiyoruz. Yavaş yavaş takımımız oturmaya başladı. İnegöl karşısında savunmasıyla, hücuma yönelik ataklarıyla iyi bir takım görüntüsü verdik. 90 dakika boyunca sık gol pozisyonuna giren, gol arayan takım bizdik. Ancak bu güzel oyunu bir türlü gole çeviremedik. Tabi bunlar futbolun içinde olan şeyler. Karşılaşma süresince rakibimize pozisyon bile vermedik. Genel olarak bakıldığında İnegöl karşısında çok iyiydik. Söylenecek tek şey var, oyun olarak çok memnunuz ancak skor olarak memnun olmadan İnegöl´den ayrılıyoruz. Tabi deplasmandan alınan 1 puan da önemli. Puan her zaman puandır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00