www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

HÜDAİ CAMİ´NDE KURAN ZİYAFETİ

HÜDAİ CAMİ´NDE KURAN ZİYAFETİ

Alanyurt Hüdai Camii kuran kursu öğrencileri, yaz boyunca aldıkları kuranı kerim eğitimlerinin ardından kurs sonunda ailelerine kuran ziyafeti verdi.

 

Alanyurt Hüdai Camiinde düzenlenen yaz kuran kursu sona erdi. Yaz sezonu boyunca 450 öğrencinin eğitim aldığı kuran kursunun finali ise öğrencilerin ailelerine ve mahalle sakinlerine yönelik düzenlenen kuran ziyafeti ile yapıldı.

Kuran ziyafeti programında bir konuşma yapan Camii İmamı Murat Küçük, ?Camimizde 450 öğrenci okuttuk. Kız erkek toplam 450 öğrencimiz vardı. 5 bayan hoca, 25 erkek hoca ile yaz kuran kurusunda görev yaptık. Camimizin üst katını erkekler doldurdu, alt katını kız öğrencilerimiz doldurdu. Hemen yer arayışına başladık. Gelen hiç kimseyi yerimiz yok diyerek geri çevirmedik. Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürümüz Erdoğan Kızmaz´dan Allah razı olsun. Okul tadilatta olmasına rağmen bizlere sınıflarını açtı. Yine Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Burhanettin Özdemir hocamızdan Allah razı olsun. 6 hocamızı görevlendirdi. Bizler de Hüdai Camii olarak Yaz Kuran Kursumuzdaki çocuklarımızı derse motive etmek için her türlü sosyal ve sportif kültürel aktiviteleri yaparak kursu devam ettirdik. Yılsonu programımız da öğrencilerimizin daha fazla motivasyonunu arttırmak için Kuran ziyafetiyle süsledik. Kuran ziyafetimize katılan Bursa Ulucami müezzini Mustafa Filiz, İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Celalettin Genç, Kasımefendi Camii imam hatibi Mehmet Kuyumcu, hafız Selami Gülenç ve camimizin öğrencisi Fatih Yıldız, Camimizin altında bulunan Cennet Meyveleri öğrencilerinden Eymen Torun, Emre Küçük Bingöl´e teşekkür ediyoruz.  Hocalarımız ve öğrencilerimiz okudukları Kuran ile dinleyenleri mest ettiler? dedi.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERİLDİ

Yılsonu programında ezberde en iyilerde olan ve bilgi yarışmasında derece alan öğrencilere ve namaza en çok devam eden öğrencilere bisiklet hediye ettiklerini belirten Murat Küçük, ?Yine Yaz Kuran Kursumuzun en başarılı 50 öğrencisini futbol topu ile ödüllendirdik. Bundan sonra namaza 40 gün devam eden öğrencilere de bisiklet ve futbol topu hediyelerini vereceğiz. Maksadımız Yaz kuran Kursu bittikten sonra da camii ve namaz unutulmasın? diye konuştu.

Programda bir konuşma yapan İnegöl Müftü Vekili M.Nedim Bakır´da Yaz Kuran Kursunda görev alan bütün hocaları tebrik ederek, öğrencilere bundan sonra da yıl boyunca cami ve namazı bırakmamalarını tavsiye etti. Ayrıca okulunu öğrencilerine açan Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Kızmaz´a ve desteklerini esirgemeyen HEM Müdürü Burhanettin Özdemir´e teşekkür etti. Programa katılan Bursa Gençlik Spor Merkezi Müdürü Ali Osman Yılmaz sosyal ve sportif aktivitelerle gençleri camiye çekmeyi başaran cami imamı Murat Küçük´e plaket takdim etti.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87