HÜKÜMETE DUR DİYEBİLECEK PARTİYİZ

HÜKÜMETE DUR DİYEBİLECEK PARTİYİZ

Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe Başkanı Haluk Şenöz, ‘Bu onurlu milletin boynunu bükmeye gayret eden mevcut yönetimlerin icraatlarına dur diyebilecek güçte kurulmuş tek bir siyasi parti var. Oda Hak ve Eşitlik Partisidir.”dedi.

Ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan ve iktidarı sert dille eleştiren Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe Başkanı Haluk Şenöz, “Terörist başı ile aynı yatağa giren, şehide ‘kelle’ , halk düşmanına ‘sayın’ diyen, Milli Eğitim Şurası adı altında okullardan İstiklal Marşımızı, Andımızı kaldırtmak için çaba sarf edenlere dur diyebilecek güçteyiz” dedi.

 

HEPAR’ın ‘Parolamız siyasi ve ekonomik bağımsızlıktır’ söylemi ile kurulmuş bir siyasi parti olduğunu dile getiren  Şenöz, “Halk ve Eşitlik Partisi siyaseti, iktidar ve muhalefetteki diğer partiler gibi ‘Ne pahasına olursa olsun ille de iktidar’ hırsı ile değil, ‘Vatan Aşkı Olarak’ yapmaktadır. Bu ülkeye, bu millete eziyet eden, yalan, dolan, uyutma ve avutmayla meydanlarda boy gösteren, ülke çıkarları dışında her dolaba aklı eren, terörist başı ile aynı yatağa giren, şehide ‘kelle’, halk düşmanına ‘sayın’ diyen, Milli Eğitim Şurası adı altında okullardan İstiklal Marşımızı, Andımızı kaldırtmak için çaba sarf eden, ‘Ne Mutlu Türk’üm’ diyemediği gibi, duymaya bile tahammül edemeyen, bu onurlu milletin boynunu bükmeye gayret eden mevcut yönetimlerin icraatlarına dur diyebilecek güçte, Osman Pamukoğlu önderliğinde kurulmuş tek bir siyasi partidir.”dedi.

 

Ülkemizin rejim ve siyasi bütünlüğü açısından hızla kargaşaya sürüklenmekte olduğunu öne süren Şenöz, “Çok az bir kısmı hariç, televizyonlar ve gazeteler, yazar ve çizerler şantaj, baskı ve tehdit altındadır. Saçma sapan gerçeklerle para cezaları yağdırılmaktadır. Bu gidişata dur diyebilecek tek direnecek olanda Osman Pamukoğlu önderliğinde kurulan Hak ve Eşitlik Partisidir. İnsan önemli bir vasıftır ama yurttaş olmak çok daha bir vasıftır. Yurttaşlık özgür olmak, erdemli yaşamak, başı dik olmak, hak aramak ve hesap sormaktır. Yurttaş oy verip sırtını dönmez, her alanı denetler” diye konuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00