www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

HUZUR OPERASYONU

HUZUR OPERASYONU

Bursa Emniyet Müdürlüğü ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 200 polisle ?Huzur İnegöl´ operasyonu gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde İnegöl´de bir dizi ziyaretlerde bulunan Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak´ın talimatıyla İnegöl genelinde Özel Harekât Polislerinin de desteği ile ?Huzur İnegöl´ operasyonu gerçekleştirildi. Şehrin önemli noktalarında uygulama yapan ekipler şahısları ve araçları didik didik aradı.

3 SAAT SÜRDÜ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik, Çocuk Büro, Karakol, Önleyici, Terörle Mücadele ekipleri olmak üzere 200 polis uygulamaları katıldı. Polis Köpeği unsurlarının da katıldığı operasyon 3 saat sürdü.Yenice Mahallesi, Sinanbey Mahallesi, Cuma, Kemalpaşa ve Osmaniye Mahallelerinde eş zamanlı olarak operasyon yapıldı.Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı.

BİN KİŞİ SORGULANDI

Huzur İnegöl uygulamasında 968 şahsın GBT sorgusu yapılırken, 150´ye yakın araç didik didik arandı.

UYUŞTURUCU KULLANANLAR YAKALANDI

Hakkında yakalama kararı bulunan bir şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 5 şahsa uyuşturucu madde bulundurmaktan (bonzai, metamfetamin, esrar) işlem yapıldı.

11 BİN LİRA CEZA

6 şahsa kimlik taşımamaktan kabahatler kanuna göre idari işlem uygulanırken, toplam 19 araca trafik kurallarına uymamaktan dolayı 11 bin lira cezai işlem uygulandı.

Eş zamanlı operasyon, İnegöl Belediyesi önünde toplanan 200 polis, Atatürk bulvarı üzerinden Kaymakamlık kavşağına kadar yürüyerek son buldu. 200 polisi gören vatandaşlar büyük heyecan yaşadı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29