www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HUZUR TARARAMASI

HUZUR TARARAMASI

İnegöl´de Jandarma ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen ortak uygulamada tüm araçlar didik didik arandı. Uyuşturucu madde arama köpeğinin de katıldığı uygulamada yaklaşık 100 araç ve 400 şahıs kontrol edildi.

 

ARAMALARI 20 KİŞİLİK EKİP YAPTI

6 kişilik Bölge Trafik ekibinin de katıldığı uygulama; istihbarat ekipleri, Bursa Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, İnegöl Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, Motosikletli ekipler, Kurşunlu Karakol ekipleri Bursa Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu Madde Arama Timi ile Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Varis´in de katılımıyla yapıldı.

 

ARAÇLAR VE ŞAHISLAR ARANIP TARANDI

İlk uygulama öğlen saatlerinde Yenişehir yolu üzeri Hamzabey Mahallesi mevkiinde yapıldı. İkinci uygulama ise 16.00´da Bursa-Ankara karayolu üzeri Nil Köftecisi önünde gerçekleştirildi. Uygulamalarda şüpheli görülen araçlar durdurularak Polis ve Jandarma ekipleri ile Varis´in aramasından geçirildi. Didik didik aranan araçlardaki şahısların da kimlik kontrolleri yapıldı. Özellikle kapalı kasa kamyonetler ve yolcu otobüsleri üzerinde çalışma yapılırken, otobüslerdeki yolcuların da kimlik kontrolleri gerçekleştirildi.

 

BİR KİŞİ YAKALANDI

Uygulama sırasında araması olan bir şahsın yakalandığı öğrenildi. Uygulamaların farklı zamanlarda değişik bölgelerde devam etmesi bekleniyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01