www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HUZUR´DA YANGIN

HUZUR´DA YANGIN

Huzur Mahallesi 23. Sokak üzerindeki bir ikametin odunluk ve samanlığında gece vakti çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangınitfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü

 

Edinilen bilgiye göre olay, Pazar´ı Pazartesi´ye bağlayan gece saat 03.30 sıralarında Huzur Mahallesi 23. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede bulunan bir ikametin odunluk ve samanlığı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Alevlerin kısa sürede yayılarak yükselmesi sonucunda büyüyen ateş ve çıkan duman çevre sakinleri tarafından fark edilince durum 110´a bildirildi.

 

YOĞUN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA SÖNDÜRÜLDÜ

Eve sıçraması an meselesi olan ve odunlu ile samanlığı tamamıyla saran yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda söndürüldü.

 

YANGININ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

İtfaiye ekipleri, söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından normale dönerken olay esnasında bölgeye intikal eden Emniyet ekipleri, yangının çıkış sebebi ile ilgili tahkikat başlattılar. Meydana gelen yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken odunluk ve samanlık kullanılmaz hale geldi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36