www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Huzurevi Sakinleri Gönüllerince Eğlendi

Huzurevi Sakinleri Gönüllerince Eğlendi

İnegöl Belediyesi, Fatma Göztepe Huzurevinde kalan yaşlılar için unutulmaz bir eğlence programı düzenledi. Türk Halk Müziği konseriyle başlayan gecenin finalinde, tüm yaşlılar piste inerek oyun havalarıyla coştu.

Sosyal belediyecilik alanında adından söz ettirecek çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi, bölgenin en donanımlı Huzurevi Binasıyla bu alanda da fark oluşturuyor. Otel konforunda tesisleri ve aile ortamı sağlayan güler yüzlü personeliyle huzurevinde kalan vatandaşlara adeta ikinci baharları yaşatılırken, zaman zaman düzenlenen eğlence programlarıyla da neşelerine neşe katılıyor.

Bu kapsamda Çarşamba akşamı İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi bahçesinde İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği korosu konseri düzenlendi. Yeniceköy Mahallesi sakinlerinin de davet edildiği gecede, bazı okullardan öğrenciler de programa katılarak burada huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Konserle başlayan gecede konuklara ikramlar yapıldı. Konser sonrası hem koro üyeleri hem vatandaşlar ve öğrenciler hem de huzurevi sakinleri piste inerek oyun havasındaki marifetlerini sergilediler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı eğlence programında, huzurevi sakinleri unutulmaz bir gece yaşadı.

Program sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, ?Huzurevimizde dedelerimiz var, ninelerimiz, büyüklerimiz var. Buraya değişik gruplar, hayırseverlerimiz geliyorlar, onlarla sohbet edip ikramlarda bulunuyorlar. Onlara aile ortamını yaşatıyorlar. Huzurevinde kalan büyüklerimiz bundan çok memnun oluyor. Bizler de aynı şekilde İnegöl Belediyesi olarak bu durumdan memnun oluyoruz. Önümüzdeki 6 aylık süreçte de farklı projelerimiz, programlarımız olacak. Bu akşam da proje ortaklarımız aramızdalar. Sosyal Bilimler Lisesi, Çimen Cami Kuran Kursu ve Huzurevi Müdürlüğümüz bazı programlar yapacaklar. Yaşlılarımızın eğlenmeleri, kendilerini yalnız hissetmemeleri için bu programlar yapılacak. İnşallah güzel olacak. Bu akşam da çok kıymetli İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korumuz bizlere keyif dolu bir gece yaşatıyorlar. Emeği, katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29