www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Huzurevi sakinleri hayatın renklerini paylaşıyor

Huzurevi sakinleri hayatın renklerini paylaşıyor

İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nün çalışmalarına Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’ndan destek geldi. Huzurevi sakinlerini ziyaret eden öğrenciler düzenlenen etkinlikte yaşlılarla birlikte ebru sanatı yaptılar.

Sosyal hayatın içinde Huzurevi sakinlerine de büyük bir yer açan,  düzenlenen proje ve etkinliklerle yaşlılarımızın hayatlarına güzel anılar sunan İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi Müdürlüğü öğrencilerin ilgi odağı oldu. Kuşaklar arasında bağ oluşturmak ve büyükleri anlamak adına günden güne artan etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Bu etkinlikler kapsamında Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden bir grup Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte birlikte zaman geçiren öğrenciler, sohbet etmenin yanı sıra birlikte ebru sanatı da yaptılar. Görsel sanatlar ve matematik öğretmeninin de katıldığı etkinlikte huzurevi sakinleri ebru sanatını deneyimleme fırsatı yakaladılar. Yapılan etkinlik sadece huzurevi sakinlerinin değil aynı zamanda öğrencilerinde manevi olarak olumlu yönde beslenmesine de sebep oldu.

EV KONFORUNDA AĞIRLIYORUZ

Huzurevi Müdürlüğünde gerçekleşen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Başkan Taban; “Gençlerimizin bu tür etkinliklerde, Huzurevi sakinlerimizle bir araya gelişinden mutluluk duyuyoruz. Bunlar birbirimizi anlamak, zamanı birlikte kıymetlendirmek adına önemli çalışmalar. Toplumsal olarak sosyal hayatın içinde birlikte bölüştüğümüz ne varsa bu şekilde anlam kazanıyor. Nesillerin bir arada olması, birlikte zaman geçirmeleri toplumsal hayatın içinde de önem arz ediyor. Huzurevi Müdürlüğümüzde 35 büyüğümüz var. Müdürlüğümüz sadece kaldıkları bir mekan değil, aynı zamanda kendilerini ev konforunda hizmet veren, kendi evlerinde gibi ağırlanma fırsatı sunduğumuz bir yuva. Çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese, bu anlamlı etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ebru sanatının yapımının ardından çay ve ikramlar eşliğinde gerçekleşen programda keyifli bir zaman dilimi yaşanmış oldu.

 

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02