HUZUREVİ SAKİNLERİNİN DENİZ SEFASI

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN DENİZ SEFASI

İnegöl Belediyesi ve bazı işadamlarının sponsorluğunda İnegöl Huzurevi sakinlerine deniz ve piknik gezisi düzenlendi. Karacabey Boğazı’nda piknik yapan ve gezen huzurevi sakinleri, daha sonra Kurşunlu’ya giderek denize girdi.

İnegöl Belediyesi Huzur Evi’nde kalan yaşlılara yönelik Belediye ve işadamlarının sponsorluğunda deniz ve piknik gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında Karacabey Boğazı’nda piknik yapan ve gezip dolaşarak stres atan huzurevi sakinleri, daha sonra Kurşunlu’ya giderek denize girip güneşin ve kumun tadını çıkardı.

Birçoğu belki de ilk kez böyle bir gezi ve eğlencenin içerisinde bulunan Huzur Evi sakinlerinin mutlulukları gözlerden kaçmazken, yaşları geçmiş olmasına rağmen geziye katılanlar çocukluk ve gençliklerine geri döndüler.

Yapılan piknik ve deniz gezisi ile ilgili bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Kurumumuzda bakım altında bulunan büyüklerimizi her yıl imkân buldukça gezi ve piknik alanlarına götürüyoruz. Gezilerimizi her sene farklı şehirlere deniz, gezi ve piknik organizeleri şeklinde düzenlemekteyiz. Bu senede bu gezilerimizden bir tanesini huzurevinde kalan yaşlılarımız için piknik ve deniz gezisi olarak gerçekleştirdik” dedi.

GEZİYE 30 HUZUREVİ SAKİNİ KATILDI

Huzurevi sakinlerinin sosyalleşmeye ve değişik yerleri görmeye ihtiyaçları olduğunu belirten Gülhan Şahin, “Otobüs hariç diğer tüm masrafları bir hayırsever iş adamımızın katkısı ile düzenlenen geziye toplam 30 huzurevi sakinimiz katıldı. Moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlediğimiz gezide yaşlılarımız hem gezme, hem dinlenme hem de Karacabey boğazının güzelliklerini görme imkanı buldular. Karacabey Boğazı’nda piknik yaparak akabinde Kurşunlu’da denize giren huzurevi sakinlerimiz, akşamüzeri İnegöl’e dönüş yaptılar. Büyüklerimizin yaşadıkları ortamdan değişik bir ortama geçmeleri kendilerini son derece memnun etti. Dolayısıyla bizler de her zaman yaşlılarımızın mutluluğuna seviniyoruz. Senenin 365 günü yaşlılarımızın yanındayız ve onlara hizmet veriyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68