www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Huzurevinde Cumhuriyet coşkusu

Huzurevinde Cumhuriyet coşkusu

Huzurevinde Cumhuriyet coşkusu

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi Sakinleri ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevi Sakinleri, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümünü şarkı ve şiirlerle coşku içinde kutladı.
Tüm yurdu saran Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümü gururunu, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinleri de doyasıya yaşadı.
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve her iki huzurevi sakinlerinin katıldığı kutlama programı, İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nde gerçekleşti. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik Şef Ayla Bozarslan yönetiminde sahne alan Nilüfer Altınşehir Mahallesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun performansı ile devam etti. Konserde ‘Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar’, ‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’, ‘Gece Kirpikli Kadın’, ‘Duydum ki Unutmuşsun’, ‘Elbet Bir Gün Buluşacağız’ başta olmak sevilen birçok Türk Sanat Müziği parçası seslendirildi. Yaşlılar parçalara, hem eşlik etti hem de danslarıyla katıldı. Keyifli anların yaşandığı kutlama programı, konserin ardından huzurevi sakinlerinin şiir ve şarkıları ile sona erdi.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19