www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HUZUREVİ´NDE HALK KONSERİ

HUZUREVİ´NDE HALK KONSERİ

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İnegöl Belediyesi Huzurevi´nde konser düzenledi. Konser sırasında bazı yaşlıların müziğin ritmine dayanamayarak oynadıkları görüldü.

 

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu,01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısı ile İnegöl Belediyesi Huzurevi´nde mini bir konser gerçekleştirdiler.

 

?SEVGİYE VE İLGİYE İHTİYAÇLARI VAR?

Konser öncesinde huzurevi sakinleri ile sohbet ederek bazı açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, ?İnegöl Belediyesi olarak Huzurevimiz ve bakıma muhtaç yaşlılar için evde bakım hizmetlerimiz ile yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Halkımızın kimsesiz yaşlılarımız için hizmet veren huzurevimizi düzenli olarak ziyaret edip yaşlılarımızla sohbet etmeleri onları hayata bağlayacaktır. Yaşlılarımızın sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları olduğunu unutmamalıyız. Değerlerimize sahip çıkıp büyüklerimizin birikimlerinden yararlanırsak geleceğimizi sağlam temellerde inşa ederiz. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır? dedi.

 

YENİŞEHİR HUZUREVİ DE ZİYARET EDİLDİ

Şahin; ?İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Perşembe akşamı Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Yenişehir Belediyesi Huzurevi´nin misafiri olmuştu. Yenişehir´deki huzurevi sakinlerine ufak bir türkü ziyafetinde bulunan Türk Halk Müziği Korumuz bu akşam da İnegöl Belediyesi Huzurevinde yaşlılarımızı ziyaret edip mini bir konser verdi. Daha önce bu yıl içerisinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Mart ayında da huzurevinde konser veren İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu her sene bu etkinliği tekrar etmektedir? şeklinde konuştu.

 

?MİNNET VE ŞÜKRAN DUYUYORUZ?

Huzurevi´nde kalan yaşlılara mini bir konser vererek onları eğlendirmek istediklerini belirten Şahin, ?Tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü´nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum?diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından Huzurevinde kalan yaşlılar, Şef Yücel Düzel´in yönetimindeki İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu´nun seslendirdiği türkülerle gönüllerince eğlendiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71