Huzurevine anlamlı ziyaret

Huzurevine anlamlı ziyaret

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu`nun minik öğrencileri, huzurevindeki yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek, çeşitli hediyelerle gönüllerini aldılar.

Vehbi Koç İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Değerler Eğitimi’ projesi kapsamında İnegöl Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Keyifli anların yaşandığı programda öğrenciler, huzurevinde kalan büyüklerine çeşitli hediyeler takdim ederken, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 DEĞERLER ÇERÇEVESİNDE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vehbi Koç İlkokulu Müdürü Mevlüt Bilgin, “Vehbi Koç İlkokulu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize yapılan değerler eğitimi kapsamında birinci değerimiz olan sevgi-saygı ve ikincisi olan yardımlaşma-paylaşma değerleri çerçevesinde huzurevine ziyaret gerçekleştiriyoruz. Burada 1. sınıf öğrencilerimiz yaşlı büyüklerini ziyaret edip çeşitli hediyeler verecekler. Büyüklere sevgi-saygıyı, yardımlaşma ve paylaşmanın önemini yaparak, yaşayarak öğrenmiş olacaklar. Ayrıca toplumda kaybolmaya yüz tutan bazı değerleri de bizzat yaşayarak ve bunları özümseyerek gelecekte inşallah büyüklerine bu değerleri yansıtmaya çalışacaklar diye düşünüyoruz. Bu amaçla böyle bir çalışmayı planladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Huzurevi sakinlerimize de hayırlı ve uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Programdan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getiren huzurevi sakinleri ise kendilerini unutmayarak programı düzenleyen öğretmenlere teşekkür ettiler.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07