www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN GEZİ KEYFİ

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN GEZİ KEYFİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşamını sürdüren yaşlılar, İstanbul ve Mudanya gezileriyle keyifli anlar yaşadı.

 

Huzurevi sakinlerinden Nisan ayında doğanlar için sürpriz doğum günü Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Huzurevi sakinleri, muhteşem deniz manzarasında yemeklerini yerken günün keyfini çıkardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe imzalı doğum günü kutlama kartlarıyla doğum günü mutluluğu ikiye katlanan huzurevi sakinleri, Mudanya'yı da neşeyle gezdi.

İSTANBUL ÇIKARMASI

Büyükşehir Belediye Huzurevi sakinleri, Suadiye Park Lions Kulübü'nün daveti ile baharı İstanbul'da karşıladılar. İstanbul Yıldız Park'ta yeşillikler arasında güzel bir kahvaltının ardından Ortaköy'den motora binip, boğazın güzelliklerini izleme fırsatı bulan yaşlılar, neşeli anlar yaşadılar. İstanbul'u denizden izlemenin keyfini yaşadıklarını dile getiren sakinlerden bazıları ilk kez gördükleri İstanbul'un büyülü güzelliği karşısında şaşkınlıklarını ifade ettiler. Yakın zamanda restorasyonu tamamlanan Ortaköy Camii'ni de ziyaret eden huzurevi sakinleri, İstanbul'da moral topladılar. Huzurevi sakinlerinden Sabriye Taşeli, Karşılama çok güzeldi. Hepimiz ayrı ayrı itibar gördük, kahvaltıdan tekne turuna her şey çok güzeldi. Çok memnun kaldım. Her şey fevkaladeydi” derken, Cumhur Gül, Güzel bir organizasyondu. Davet eden kişiler bizimle çok ilgilendiler. İlk defa boğaz turu yaptım, çok güzeldi. Huzurevinde kalanlar için çok güzel bir organizasyondu” dedi. Hilmi Er ise düşüncelerini, İstanbul'a 12 Eylül'den önce bir kere gitmiştim. O tarihten bu zamana kadar gitmemiştim. Çok güzeldi, kendimi başka bir dünyada hissettim. İstanbul bambaşka bir yer. Herkesten Allah razı olsun” diyerek düşüncelerini paylaştı.

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29