www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HUZURU BOZANA AF YOK

HUZURU BOZANA AF YOK

İnegöl halkının her akşam akın ettiği Ramazan Sokağı civarında tehlikeli hareketleri ile insanların can güvenliğini tehdit eden motosikletli ve arabalı magandalar, polisten kaçamadı. Ekipler onlarca motosiklet ve arabayı durdurup ceza kesti.

Ramazan ayında İnegöl’de vatandaşların en çok gittiği yerlerden biri olan Ramazan Sokağı civarı, aynı zamanda motosiklet ve arabalarıyla insanların can güvenliğini tehdit eden kişilerin de uğrak yeri. Vatandaşın huzurunu sağlamak için Ramazan Sokağında görev alan polisler de gelen yoğun şikayetler üzerine burada bir uygulama yapıp trafik magandalarına dur dedi. Özellikle Vehbi Koç İlköğretim Okulu önündeki yolu mesken tutan motosiklet ve otomobilli magandalar, polisin titiz çalışması sonucu cezadan kaçamadı.

 

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Ramazan sokağına giden vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan ve tehlikeli araç kullanarak insanların can güvenliklerini hiçe sayan sürücülere yönelik önceki akşam yapılan trafik uygulamasında, onlarca motosiklet ve otomobil kontrolden geçti. Diğer uygulamaların aksine cadde üzerinde 3 ayrı noktada görev alan polisler, kurallara uymayan ve tehlikeli araç kullanan sürücülere ceza yağdırdı. Birçok motosiklet ve otomobil sürücüsü cezalardan nasibini alırken, trafikten men edilen araçlar ise kurtarıcı yardımıyla otoparka çekildi. Yapılan uygulamaların Ramazan ayı boyunca devam edeceği öğrenildi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00