www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İç Transferler Sürüyor

İç Transferler Sürüyor

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, iç transferde takım kaptanı Kemal Hastürk ve golcü oyuncu Raif Demir ile sözleşme yeniledi.

İnegölspor, kaptan Kemal Hastürk ve Raif Demir için iki ayrı imza töreni düzenledi. İlk tören kaptan Kemal Hastürk için gerçekleştirildi.

İYİ BİR LİDER

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Tesisler Sorumlusu Nahit Eren, ?Transfer çalışmalarımıza kaleci Şener ile start vermiştik. Akabinde görüştüğümüz Kaptan Kemal Hastürk´le şampiyonluk yolunda anlaşmamızı sağladık. Kemal Hastürk, İnegölspor´u bilen tüm taraftarların ve İnegölspor sevenlerinin gönlünde taht kurmuş bir topçu kardeşimizdir. İyi bir lider, ahlaklı bir sporcudur. Şampiyonluk yolunda üzerinde en çok sorumluluk olacak isimlerden olan kaptanımız, üzerine düşeni yapacak ve İnegöl´ümüzü şampiyonluk yolunda sırtlayacaktır. Anlaşmamızın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

 

ELİMDEN GELEN KATKIYI SAĞLAYACAĞIM

Kemal Hastürk ise, ?Yöneticilerimiz bizlerle ilgili çok güzel şeyler söylediler. Onlara teşekkür ederim. Hem de kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Tabi öncelikle kulübüme sonra şahsıma hayırlısı olsun. Güzel bir sezonun arkasından böyle önemli, değerli kişilerle beraber olmak, gerçekten mutluluk ve keyif verici olacak. İnegölspor hedefleri olan bir kulüp. En zor alında da hedefleri kovalamıştır. Şuanda da öyle... Bu hedefler doğrultusunda bende elimden gelen tüm katkıyı sağlayacağım. Anlaşmanın tekrar hem yöneticilerimize hem kendime hem de tüm şehrimize hayırlısı olsun? ifadelerini kullandı.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

İkinci törende ise Raif Demir, kendisini 1 yıl daha Bordo Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Özçiftçi, ?Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren transfer komitemiz, iskelet kadro yapısına verdiğimiz önemi göstermek adına iç transfer hamlelerini bir bir yapmaktadır. İskelet kadromuzun olmazsa olmaz isimlerinden Raif Demir ile yaptığımız görüşme sonucunda anlaşmış bulunmaktayız. İnegöl şampiyonluk istiyor sloganıyla çıktığımız bu yolda, golcü karakteriyle bilinen Raif kardeşimiz bu sene gollerine şampiyonluk yolunda devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Hayırlı olsun? dedi.

 

Raif Demir ise, ?İki taraf içinde hayırlı olur inşallah. Bu sene hedeflerimiz farklı, şampiyonluk istiyor herkes. Bizde elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Hayırlı olsun? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29